De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van FeestIdee gevestigd te Heerlen
 
1. Toepassing
Op al onze aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Door het accepteren van een aanbieding en/of het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden aanvaard.

2. Betaling.
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de consument overgaat tot aankoop én daarvan een bevestiging heeft ontvangen van FeestIdee.
Orders worden uitsluitend uitgeleverd als het totale verschuldigde bedrag op onze bankrekening ontvangen is. Betaling kan door middel van Ideal of per bankoverschrijving.
 
3. Leveren
De leveringstermijnen zoals vermeld op de website gaan in zodra de betaling binnen is. De vermelde leveringstermijnen op de website zijn niet bindend en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
De draaiboeken worden verzonden met de post in bordrug enveloppen.

4. Bedenktermijn
Klanten hebben het recht om zonder opgaaf van redenen tot 14 dagen na ontvangst van goederen deze te retourneren met volledige teruggave van het aankoopbedrag. De producten moeten onbeschadigd en in de oorspronkelijke staat worden teruggestuurd.
 
4. Aansprakelijkheid
De koper van van de producten van FeestIdee is zelf verantwoordelijk voor het verloop van het feest. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel in welke vorm dan ook, welke voortvloeit uit het gebruik van onze producten. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens het kinderfeestje.

5. Intellectuele Eigendomsrechten
Het is niet toegestaan de draaiboeken door te verkopen of te verstrekken aan derden. Ook mogen de draaiboeken niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. De geleverde draaiboeken zijn alleen voor eigen particulier gebruik en niets uit de draaiboeken mag gekopieerd worden of op internet worden gezet zonder toestemming.| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik