De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema / Sprookjes


Bezig met laden...
Ridderfeestje draaiboek
Een compleet draaiboek voor een ridderfeestje thuis. Organiseer het leukste ridderfeestje met dit ridderpakket incl. uitnodigingen, quiz, speurtocht en...
26,95 excl. btw
Sprookjes speurtocht
Een compleet draaiboek voor een sprookjes speurtocht.
25,95 excl. btw

Sprookjesfeest

Voor de jongste kinderen hebben we twee sprookjesfeestjes ontwikkeld. Sprookjes zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. Wie kent Roodkapje, Rapunzel, Assepoester en Hans en Grietjes nou niet? Met al deze verhalen kun je tal van opdrachten, spelletjes en vragen bedenken.
 

Sprookjestocht

De sprookjesspeurtocht is voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Zij gaan op zoek naar figuren uit het sprookjesboek zoals Roodkapje, de kleine zeemeermin en Rapunzel. Zij zijn uit het boek getoverd door de boze heks. De opdrachten van dit kinderfeestje zijn ook te doen op een vaste locatie.
 

Ridderfeest

Het ridderfeest is voor kinderen van 5 tot 8 jaar. In dit sprookjesfeest helpen de kinderen ridder Elian om de prinses te zoeken en te bevrijden. Met dit feestpakket kun je ridders en jonkvrouwen het hele feest vermaken. Het heeft een sprookjes thema, maar er wordt geen gebruik gemaakt van bekende sprookjesfiguren.
 

Thema sprookjes

Ga je een sprookjes kinderfeestje organiseren kijk dan ook even op de blogpagina heksen spelletjes. Hier staan een aantal ideeën die je kunt gebruiken voor ieder sprookjesfeest. Hier vind je ook een gratis download van een heksen raadsel.


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik