De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00


Bezig met laden...
Escape Room De ontvoering
Organiseer je eigen Escape Room met deze download. Kijk hieronder voor meer info.
17,50 excl. btw
Escape Room kinderen
Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder...
25,95 excl. btw

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is een spel dat je speelt in een kamer waarin je je met een groepje laat opsluiten en waaruit je vervolgens moet ontsnappen. Dit moet je doen binnen de gestelde tijd, meestal 60 minuten. In de kamer vind je puzzels, raadsels en aanwijzingen, waarmee je geheime codes moet ontcijferen en uiteindelijk de kamer kunt ontvluchten.
 

Escape room thuis

Met ons spannende Escape Room Pakket kun je nu ook een escape room voor kinderen thuis organiseren. Het enige dat je nodig hebt is een kamer wink en ons escaperoom kinderfeestje pakket. Het is leuk als je de kamer een beetje aankleedt in het thema, maar dit is niet noodzakelijk. Omdat je het spel thuis speelt is het heb je het voordeel dat je gewoon door kunt spelen, ook al is de tijd om. Je wilt toch zeker weten hoe de escaperoom af loopt!

Dus heb je kinderen op de basisschool? Zijn ze avontuurlijk en nieuwsgierig? Houden ze van puzzels en raadsels oplossen? Spelen ze graag spion spelletjes? Willen ze graag een escape room, een geheim agent of spionnenfeestje? Wil jij een origineel feestje thuis?

Dan is onze escape room voor kinderen echt iets voor jullie!!!
 

Escape room spelletjes

Een escape room spel bestaat voor het grootste deel uit het oplossen van puzzels. Je moet o.a. denken aan code’s ontcijferen, rebussen, raadsels en het logisch combineren van aangeleverde informatie. Alle puzzels en codes kunnen op een logische wijze opgelost worden. Bij deze spelletjes hoef je dus niet goed te zijn in rekenenen of lezen. Door samen te werken kom je een heel eind.
 

Escape Room Feestje

Niet alleen een verjaardag is een reden voor een escape room feestje. Denk ook eens aan een gezellige meidenavond. Samen met neefjes en nichtjes op een familiereuni. Een bijeenkomst op scouting. De seizoensafsluiting van de sportclub. Een juffendag op school. Er is altijd wel een reden te vinden voor een Escape Room feestje.

Wil je meer weten over de Escape Room, lees dan ook de veelgestelde vragen over de escape room voor kinderen.

 

Escape room Download voor op school

Speciaal voor scholen hebben we een download escape room gemaakt. Deze kun je spelen in groepjes van 2 of 3 kinderen. Omdat je alle benodigde bestanden kunt downloaden en zelf kunt printen, kun je zoveel groepjes maken als je wilt. Ieder groepje heeft een computer of tablet nodig om de escape room te maken.


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik