De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00


Bezig met laden...
Puzzeltocht thema auto
Een feestvullende puzzel speurtocht met het thema auto's. Ook geschikt voor een familiedag, BSO, scouting opkomst of andere activiteiten.
25,95 excl. btw
Speurtocht dieren
Een puzzel speurtocht over dieren voor kinderen op de kleuterschool. De kinderen moeten Saar en Daan helpen om de weggelopen tijger te vinden in de dierentuin.
20,95 excl. btw
Sprookjes speurtocht
Een compleet draaiboek voor een sprookjes speurtocht.
25,95 excl. btw

Speurtocht kinderfeestje

Een speurtocht op een kinderfeestje is een heel goed idee. Lekker met de kinderen naar buiten; speuren, puzzelen en opdrachten uitvoeren. Op avontuur, afwisselend en gezellig!

Laat ze eventueel verkleed komen in het thema. Wat een feest om met zo’n bonte stoet op stap te gaan!
 

Kant en klare speurtocht

Koop je een speurpakket bij FeestIdee dan koop je een kant en klare speurtocht met uitnodigingen, verhaal, opdrachten, puzzels en alles wat je nodig hebt om de speurtocht te organiseren. Het speurtocht pakket is flexibel. Het is op alle locaties te gebruiken. Je kunt het zelfs bij slecht weer ook binnen gebruiken. Het verhaal lees je voor, de opdrachten voer je uit en de puzzels worden opgelost. Je mist alleen de wandeling. De aanwijzingen kun je wellicht ook in huis verstoppen.
 

Sprookjes speurtocht

In de sprookjes speurtocht zijn de sprookjesfiguren uit het boek getoverd door de heks. De kinderen gaan op zoek naar alle figuren, maar pas op voor de heks! Deze speurtocht is geschikt voor een kinderfeestje van 5 tot 8 jaar.
 

Puzzeltochten en speurtochten

Welke verschillende soorten speurtochten verkoopt FeestIdee en wat kan je het beste kiezen? Lees de uitleg bij speurtocht kinderfeestje.
 

Speurtocht maken

Zit het juiste thema hier nog niet bij, en ga je zelf aan de slag met een speurtocht op het kinderfeestje. Lees dan even de blog artikelen: speurtocht maken en speurtocht uitzetten voor ideeën en tips om een leuke speurtocht te maken.


Helaas hebben we nu nog maar 3 speurtochten in de verkoop, maar anderen pakketten zijn in ontwikkeling.


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik