De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

FeestIdeeën en tips

Op FaceBook delen we regelmatig Feest ideeën en tips. Over versieringen, feestthema's, traktaties, seizoensfeesten. Tips en inspiratie om ieder feestje nog leuker te maken. Al deze tips verzamelen we hier netjes bij elkaar. Zo kun je snel door alle tips scrollen.

Voor zover bekend worden hier ook alle bronnen vermeld. Ere wie ere toekomt! 

Troovie Speurtocht App

Photo

Een speurtocht lopen kan met Troovie. Kies een thema en stippel een route uit in de buurt. De route kun je meteen in de app uitstippelen. Je hoeft het huis nog niet eens uit. Heel handig als je nog snel een kinderfeestje moet organiseren!

In de app zitten kant-en-klare opdrachten en mini spelletjes! Leuk voor onderweg. Je kunt ook je eigen opdrachten bedenken en toevoegen.

De Troovie app kun je gratis downloaden, maar wil je een speurtocht lopen dan moet je eerst credits kopen.

Ballonnen lawine

Photo
Stel je kind is jarig en doet de deur open, een heleboel ballonnen dwarrelen op hem/haar neer. Als dat geen leuke manier is om je verjaardag te beginnen!
Nadia van FunWithMama laat zien hoe dat in z'n werk gaat. Wat heb je nodig en hoe maak je de ballonnen lawine. Ze heeft zelfs een filmpje gemaakt van de ballonnen in actie.

Mijn kinderen slapen niet met een dichte deur, dus die zouden wel schrikken als ze wakker worden en de deur is opeens dicht. Wellicht is een "gewone" verjaardagsdeur dan een betere keuze. Toch nog genoeg ballonnen in huis, maak dan een ballonnenzee voor de de verjaardag.

Kroontjes met washi tape

Photo

Dit is een heel erg leuk feestidee voor een prinsessenfeestje of gewoon voor de jarige job. Eenvoudig te maken met een wc rolletje en washi tape.

Plak de washi tape rond het wc rolletje en knip lange driehoeken aan de bovenkant uit. Je kunt expirimenteren met verschillende vormen. Knoop een lang elastiek aan de onderkant en klaar is het verjaardagskroontje.

Bron: CraftandCreativity.com

Uitnodiging maken met strijkkralen

Photo

Maak samen met je kind de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Op blanco kaarten kun je een leuk gekleurde cupcake van strijkkralen plakken.

Juf Jannie laat in dit filmpje zien hoe je de cupcakes van strijkkralen maakt. Je kunt hier ook een werkblad downloaden.

Idee van Sortrature.

Uiltjes van zoenen

Photo

Deze traktatie vind ik super schattig. Hiervoor heb je veel geduld en een goede fijne motoriek nodig.?

Koop (neger)zoenen en snij vleugeltjes, oogjes, voetjes, strikjes en snaveltjes uit vrolijk gekleurde fondant of marsepein. Gebruik glazuur (poedersuiker en een paar druppels water) om de losse delen op te plakken.

Het origineel komt uit het boek Zuckerschnute van Pia Deges.

Eenhoorn feestje

Photo

Eenhoorn feestjes zijn heel populair thema bij meisjes op het moment. De eenhoorn spreekt nog altijd tot de verbeelding.

Maak voor alle gasten een magische toverstaf. Knip uit glitterpapier 2 sterren. Pak gekleurde linten en eventueel een klein beetje roze tule. Lijm het stevig aan elkaar op een houten stokje.
Ook prachtig als versiering!

Er zijn diverse eenhoorn feestspullen in de winkels te koop. Gebruik daarnaast zachte pasteltinten om de feestversiering aan te vullen.

Deze foto is van justalittlesparkle.com. Kijk op hun website voor nog meer mooie eenhoorn feest ideeën.

Nog meer eenhoorn feest ideeën op het Pinterest bord: Eenhoorn feestje.

Frietjes eten met je handen

Photo
Dit is echt een kinderfeest; frietjes eten met je handen, zonder bord en met grote rietjes drinken uit de kan. ?
Wat een leuk idee om dan de borden en het bestek op het tafelkleed te tekenen!

Bron:
gespotvoorjou.nl


| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik