De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema / Brandweer


Bezig met laden...
Draaiboek Brandweerfeestje
Een compleet draaiboek voor een brandweerfeestje thuis. Organiseer het leukste brandweerfeestje met dit brandweerpakket incl. uitnodigingen, quiz, speurtocht...
25,95 excl. btw
Draaiboek Brandweerfeestje download
Een compleet draaiboek voor een brandweerfeestje thuis. Organiseer het leukste brandweerfeestje met dit brandweerpakket incl. uitnodigingen, quiz, speurtocht...
17,50 excl. btw
Raamtekening Brandweer
Verwelkom de gasten met een leuke raamtekening van Bert Brandweer!
2,00 excl. btw

Brandweerfeestje

Wil jou kind later ook brandweerman worden? Die van mij wel toen hij klein was. Urenlang rende hij rond in zijn brandweerpakje. Iedere hoek in ons huis heeft wel eens in de fik gestaan. Nou ja, geblust met nep brandweer slangen zijn ze wel. Intussen zat hij ook boeven achterna!? Ja, het was hier één grote actie show. Leuk, zijn brandweer fase! In de avond was het brandweerfeest nog niet compleet, hij rustte uit op de bank, kijkend naar, hoe kan het ook anders: brandweerman Sam. Niet heel verwonderlijk dat hij dat jaar riep: "Ik wil een brandweerfeestje."
 

Brandweer thema

Prima, dan gaat moeders met het brandweer thema aan de slag. Mijn oorspronkelijke versie waar ik al heel tevreden over was is sindsdien 2 keer bijgeschaafd. Bij het brandweerfeestje van zoon 2 heb ik het thema weer wat bijgewerkt, ik had natuurlijk geleerd van de eerste keer.

Dit feestje was als eerste klaar voor de FeestIdee website. Nu had ik er nog wat extra activiteiten aan toegevoegd, zodat het nog beter ingezet kan worden voor elke situatie.

Na 4 jaar succesvolle verkoop van het brandweerfeestje heb ik besloten dat deze ook digitaal verkocht gaat worden. De tekeningen van Bert Brandweer zijn geupdate. Hij kan er weer helemaal tegenaan. In de digitale download versie kun je de nieuwe held zien. Zolang de voorraad strekt is de orginele versie nog te koop.   

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier hebben met het brandweer thema als wij!
 

Onze held: Bert Brandweer

Er zijn veel brandweerman Sam spellen en feestartikelen te koop voor een brandweerman Sam feestje. Toch heb ik voor een eigen brandweer held gekozen: Bert Brandweer. Onze held heeft de hulp van de kinderen hard nodig.
Wil je op het kinderfeestje alle kinderen omtoveren tot brandweermannetjes kijk dan even op deze pagina: brandweerhelm kind maken.
We hebben ook een blogpost met brandweer spelletjes voor een kinderfeestje en over een leuke brandweer traktatie.

Brandweerfilmpje

Kijk ook even op de productpagina van het brandweer kinderfeestje naar het brandweer filmpje dat we gemaakt hebben. Dan zie je wat je kunt verwachten en hoe leuk ons kinder brandweerfeestje is!


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik