De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema /

Meidenfeest

 


Bezig met laden...
Meidenfeestje
Een feestje organiseren voor meiden van rond de 10 jaar. Zo'n eerste fuif is spannend. Met dit meidenfeest pakket ben je er helemaal klaar voor.
28,95 excl. btw
Vlaggetjeslijn
Maak je eigen unieke vlaggenlijn. Geef je versiering een persoonlijke touch met een vrolijke vlaggenlijn. 12 vlaggetjes en een vrolijk roze-wit touwtje.
3,95 excl. btw
Waarheid, Durven of Doen spel
Waarheid, Durven of Doen spel met meer dan 50 Waarheid vragen en meer dan 50 Doen opdrachten.
16,00 excl. btw
Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven van Wakkerdam is een party spel voor grote groepen. Een topper voor een kinderfeest of voor momenten dat je met veel mensen samen bent.
12,95 excl. btw

Meiden verjaardagsfeestje

Is je dochter ook in de leeftijd dat de prinsessenfeestjes voorbij zijn? Rond hun 10-11e jaar moet je op zoek naar een wat stoerdere invulling van een meidenfeest.

Een feestje organiseren voor meiden van rond de 10 jaar. Zo'n eerste fuif is spannend. Ze zijn oud genoeg om zichzelf te vermaken, maar vinden het toch fijn als er een beetje hulp komt. In het artikel "Leuk kinderfeestjes voor meiden" kun je lezen hoe het draaiboek voor een meidenfeest tot stand kwam en hoe wij het gevierd hebben.
 

Slaapfeestje

De artikelen in deze categorie zijn ook heel geschikt voor een slaapfeestje / pyama party of voor feesten waar veel kinderen in de leeftijd van 8-12 verwacht worden.
In het meidenfeest pakket zitten een groot aantal activiteiten die de interactie stimuleren tussen de kinderen. Zodoende is het makkelijker om contact te maken.
 

Meidenfeestjes 11 jaar

Er worden veel vragen gesteld over de kinderfeestjes van meiden van 11 jaar. Deze meiden zitten een beetje tussen de scholenwissel in. Sommige zitten al op de middelbare school en de rest zit in groep 8. Kun je op de middelbare school nog wel een "spelletjes" feestje houden? Mag je er als ouder nog bij zijn? Overleg goed met je kind wat de bedoeling is. In principe adviseer ik op de middelbare school geen heel spellen draaiboek meer. Maar een potje Weerwolven moet toch kunnen!| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik