De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema / Spionnen


Bezig met laden...
Escape Room kinderen
Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder...
25,95 excl. btw
Spionnenfeestje
Organiseer je eigen spionnen kinderfeestje thuis. In dit draaiboek zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.
25,95 excl. btw
Wie is de Mol
Organiseer je eigen Wie is de Mol kinderfeestje thuis. In dit draaiboek zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.
25,95 excl. btw
Wie is de Mol digitaal
Organiseer je eigen Wie is de Mol kinderfeestje thuis. Download dit draaiboek voor een compleet Wie is de Mol spel met opdrachten bij jou thuis. Digitaal...
17,50 excl. btw

Spionnen kinderfeestjes

Spionnen en geheim agenten is een populair kinderfeest thema. Vandaar dat we in deze afdeling goed vertegenwoordigd zijn door 3 feestjes. Zo is er voor ieder iets te kiezen.

In de Escape Room zit een geheim agent die de hulp van de kinderen nodig heeft. In Wie is de Mol is niemand te vertrouwen, want wie is hier de spion?


Spionnenfeestje

Een spionnen kinderfeestje kon niet uitblijven in de FeestIdee winkel. Het moderne schatzoeken. Ons spionnenfeest hebben we heel modern gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van een inleidend filmpje en een chatbot. 


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik