De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema /

Geheim agent

 


Bezig met laden...
Escape Room Afzetlint
Versier je game room met een stoer verjaardag lint. Er is keuze uit 2 kleuren linten. Blauw met de tekst: “Party Area" en een geel lint met de tekst: "Party...
1,20 incl. btw
Escape Room kinderen
Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder...
25,00 incl. btw
Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven van Wakkerdam is een party spel voor grote groepen. Een topper voor een kinderfeest of voor momenten dat je met veel mensen samen bent.
12,50 incl. btw
Wie is de Mol
Organiseer je eigen Wie is de Mol kinderfeestje thuis. In dit draaiboek zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.
25,00 incl. btw

Spion spelletjes

Een geheim agent kinderfeestje. Voor kinderen die van spanning en avontuur houden!
Lopen jou kinderen ook met een vergrootglas rond op zoek naar sporen? Verschuilen ze zich achter muurtjes om je te bespieden als je in de tuin werkt? Sturen ze briefjes in geheim schrift? Dan doe je ze een plezier met een geheim agent thema kinderfeestje.
 

Geheim Agent en Spionnenfeestjes

Zoals de piraten op zoek gaan naar de schat, zo gaan de geheim agenten op zoek naar de oplossing van hun raadsel. Kinderen vinden het reuze spannend om op geheime missie te gaan. Onderzoeken en oplossen. Geen wonder dat de geheim agent, spionnen feestje, escape rooms en wie is de mol spellen zo populair zijn.
 

Escape Room Geheim Agent

FeestIdee heeft een superleuke Escape Room gemaakt die je thuis kunt geven. Koop een geheim agent Escape Room voor kleine speurneuzen en spionnen. 
 

Wie is de mol draaiboek

Naar aanleiding van dit populaire Wie is de Mol programma zijn we begonnen met het maken van een Wie is de Mol feestje. Wil je op de hoogte gehouden worden, wanneer deze in verkoop gaat, stuur dan even een mailtje.

 | Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik