De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema / Geheim agent


Bezig met laden...
Escape Room De ontvoering
Organiseer je eigen Escape Room met deze download. Kijk hieronder voor meer info.
17,50 excl. btw
Escape Room kinderen
Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder...
25,95 excl. btw
Spionnenfeestje
Organiseer je eigen spionnen kinderfeestje thuis. In dit draaiboek zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.
25,95 excl. btw
Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven van Wakkerdam is een party spel voor grote groepen. Een topper voor een kinderfeest of voor momenten dat je met veel mensen samen bent.
12,95 excl. btw
Wie is de Mol
Organiseer je eigen Wie is de Mol kinderfeestje thuis. In dit draaiboek zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.
25,95 excl. btw
Wie is de Mol digitaal
Organiseer je eigen Wie is de Mol kinderfeestje thuis. Download dit draaiboek voor een compleet Wie is de Mol spel met opdrachten bij jou thuis. Digitaal...
17,50 excl. btw

Spion spelletjes

Een geheim agent kinderfeestje. Voor kinderen die van spanning en avontuur houden!
Lopen jou kinderen ook met een vergrootglas rond op zoek naar sporen? Verschuilen ze zich achter muurtjes om je te bespieden als je in de tuin werkt? Sturen ze briefjes in geheim schrift? Dan doe je ze een plezier met een geheim agent thema kinderfeestje.
 

Geheim Agent en Spionnenfeestjes

Zoals de piraten op zoek gaan naar de schat, zo gaan de geheim agenten op zoek naar de oplossing van hun raadsel. Kinderen vinden het reuze spannend om op geheime missie te gaan. Onderzoeken en oplossen. Geen wonder dat de geheim agent, spionnen feestje, escape rooms en wie is de mol spellen zo populair zijn.
Je kunt een gratis geheim agent puzzelspel downloaden op onze site.
 

Escape Room Geheim Agent

FeestIdee heeft een superleuke Escape Room gemaakt die je thuis kunt geven. Koop een geheim agent Escape Room voor kleine speurneuzen en spionnen. 
 

Wie is de mol draaiboek

Naar aanleiding van dit populaire Wie is de Mol programma hebben we ook een Wie is de Mol feestje. De kinderen krijgen leuke opdrachten. Te spelen op iedere locatie.
 


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik