De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema / Ridders


Bezig met laden...
Ridderfeestje draaiboek
Een compleet draaiboek voor een ridderfeestje thuis. Organiseer het leukste ridderfeestje met dit ridderpakket incl. uitnodigingen, quiz, speurtocht en...
26,95 excl. btw

Ridderfeest

Een ridderfeest is een stoer feest voor avontuurlijke kinderen. Rijden op je paard, draken verslaan en prinsessen redden. In het ridderfeestje van FeestIdee gebeurt het allemaal. Met ons ridderpakket organiseer je heel gemakkelijk een onvergetelijk feest. Help ridder Elian om prinses Nika te zoeken. Met het draaiboek ben je verzekerd van leuke activiteiten en ridderspellen.


Wordt een echte ridder!

Misschien is het mogelijk dat de genodigde verkleed komen als ridder. Maak anders zelf eenvoudig van lappen stof een tuniek of schmink een ridderhelm. Tijdens het feestje kunnen de kinderen allerlei ridderoefeningen en opdrachten doen. Aan het einde hebben zij natuurlijk een ridderdiploma verdiend en worden ze tot ridder geslagen. Ze gaan als echte ridders naar huis.
 

Ridder Elian

Ridder Elian is onze held. Deze moedige en avontuurlijke ridder heeft echter wel hulp nodig van de kinderen om prinses Nika te redden. De kinderen moeten een aantal opdrachten voor hem uitvoeren en ontdekken waar de prinses is opgesloten. Kunnen zij hem ook helpen de draak te verslaan?
 

Ridderspelletjes

Kijk voor nog meer ridderspelletjes en voor het maken van eigen ridderfeest uitnodigingen op de volgende blogpagina's: kinderfeestje ridders en prinsessen, ridder spelletjesuitnodiging ridderfeestje.


FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik