De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Brandweerfeestje Bert Brandweer feest Draaiboek Brandweer
Brandweerfeestje Bert Brandweer feest Draaiboek Brandweer
Draaiboek Brandweerfeestje
6 Reviews | Review toevoegen
Een compleet draaiboek voor een brandweerfeestje thuis. Organiseer het leukste brandweerfeestje met dit brandweerpakket incl. uitnodigingen, quiz, speurtocht en diploma's.
€ 25,95
Prijs per pakket
Aantal: 
Bestellen
 

Brandweer kinderfeestje

Bert Brandweer heeft hulp nodig. De kinderen willen toch zeker helpen? In een brief die voorgelezen kan worden aan het begin van het feest, wordt duidelijk waarom Bert hulp nodig heeft. De kinderen worden op deze manier gestimuleerd om mee te doen aan het brandweer spel. Elk spel heeft een doel, dit staat duidelijk vermeld en zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen inleven in het verhaal. De rode draad in dit brandweerfeestje is het helpen van Bert Brandweer. Dit feestje is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
 

Brandweer spelletjes

De kinderen krijgen een brief van Bert Brandweer, die hen om hulp vraagt. Door middel van brandweer spelletjes leren de kinderen de fijne kneepjes van het brandweervak en helpen zij Bert Brandweerman. Het draaiboek bevat genoeg activiteiten en tips om het hele feest te vullen met brandweer spelletjes en activiteiten. Het is helmaal niet nodig om alle spellen te doen, je kiest zelf vooraf welke brandweer spelletjes het meest geschikt zijn op basis van je eigen situatie. Er zijn spelletjes voor binnen en voor buiten. Op het einde van dit originele brandweer feestje krijgen de kinderen een welverdiend brandweerdiploma.
 

Brandweer speurtocht

Er worden 3 vellen speurtochtplaatjes meegeleverd, waarmee je gemakkelijk een speurtocht uit kunt zetten. Plak de papieren brandweermannetjes met plakband langs de route en laat ze de kinderen de weg wijzen.
 

Dit brandweer feestpakket bestaat uit:

 • Draaiboek met uitleg en meer dan 15 brandweer spelletjes voor brandweer-mannen en of -vrouwen
 • 6 Uitnodigingen op A5
 • Brief van Bert (voor te lezen bij aanvang van het feest)
 • Brandweer Quiz met 20 vragen over het brandweer thema en 6 antwoordformulieren
 • Spaarkaart en spaarplaatjes
 • 6 Brandweer posters voor een brandweer spel
 • 3 vellen speurtochtplaatjes
 • 6 Diploma’s
   
 

Brandweer kinderfeestje aantallen

Het pakket is standaard voor 6 kinderen. Er zitten dus 6 uitnodigingen, 6 diploma's en 6 antwoordformulieren voor de quiz bij. Komen er meer kinderen dan kun je deze items eenvoudig bijbestellen. Geef bij het  bestellen aan hoeveel kinderen naar het brandweer kinderfeestje komen. Voor ieder kind wordt € 0,50 extra in rekening gebracht. 

Brandweerfilmpje

Dit brandweerfilmpje geeft een idee van wat je kunt verwachten van het brandweer kinderfeestje van FeestIdee!

Sorteren op:

Review toevoegen
Claudia - 13-09-2020 23:27

Dit feestje was voor onze zoon die 5 werd. Gezien omstandigheden wilden we het alleen buiten houden, dus enkele dingen weggelaten. Was voor deze leeftijd prima.
Wat hebben ze een leuke middag gehad, echt top! En zo trots toen ze een diploma kregen:))

Zeker aan te raden! Erg leuk en het draaiboek is heel professioneel 👌🏻😄

Susanne - 02-09-2020 10:54

Mooi uitgewerkt draaiboek met veel suggesties voor een tof feestje! Het knuffels vangen uit een brandend huis in een zeil was favoriet. Wij en de kids hebben genoten!

Marieke - 22-01-2018 19:24

We hebben een erg leuk brandweerfeest gehad! De kinderen (zes jongens van 6 jaar) zaten helemaal in het verhaal en wilden graag helpen. Mijn zoon houdt niet van competitie en daar waren de activiteiten gelukkig ook niet op gespitst.
Na de cadeautjes (natuurlijk in brandweerstijl) en de taart, zijn we begonnen met wat binnenactiviteiten. De kinderen vonden het erg leuk dat ze iedere keer een kaartje op de spaarkaart konden plakken. Daarna zijn we naar buiten gegaan voor de speurtocht en de water spellen. Een beetje koud, maar dat vonden ze niet erg;-)
De kinderen waren trots met hun diploma!

Tess - 22-12-2017 12:46

Wat een uitkomst, mijn zoontje is gek op de brandweer! Hij heeft met zijn vriendjes en 1 vriendinnetje heel veel plezier gehad. Bedankt.

D. van der Horst - 23-11-2017 11:20

Het was een zeer geslaagd brandweer feestje, alles is compleet dus ik hoefde zelf alleen maar voor het eten en drinken te zorgen. De jongens wilden echt heel graag Bert helpen. Aanrader!

Marjan - 07-09-2017 16:00

Verleden week hebben wij het brandweerfeestje voor onze 6 jarige zoon gehouden met 5 vriendjes. De jongens vonden het super leuk. De speurtocht vonden ze geweldig. Het was iedere keer rennen naar het volgende plaatje. Ik vond het fijn dat er zo veel spellen waren om te kiezen. Sommige had ik weggelaten, maar er was nog genoeg over om door te gaan als ik zag dat onze brandweermannetjes geen zin meer hadden.
Ook hele leuke uitnodigingen en diploma's. De jongens waren er heel blij mee.
Top feestje!

FeestIdee Voor Jou

 • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

 • Duidelijke uitleg

 • Mooie vormgeving

 • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik