De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Cadeautjes inpakken 2.0

Foto

Iedereen die wel eens een cadeautje van mij heeft gehad, weet dat ik niet kan inpakken. De cadeautjes zien er gewoon niet uit. Dit was wel een grote frustratie totdat ik me uiteindelijk erbij neer heb gelegd. Dit was misschien niet mijn ding. Jarenlang verscheen ik met zielig ingepakte cadeautjes op feestjes. Het gaat om de inhoud, toch?

Totdat ik op Pinterest kennismaakte met het Inpakken 2.0. Inpakken wordt naar een heel nieuw level getild. Hier kan ik wel wat mee. Het neemt de aandacht weg van feit dat het papier niet mooi en strak om het cadeautje zit. Enthousiast kocht ik een rol kraftpapier.
 

Inpak ideeën

Wat een leuke inpak ideeën kwam ik tegen, nu nog cadeautjes kopen. Mijn nichtje was de eerste jarige waarop ik mijn kunsten ging botvieren.

Ik kocht diverse handletter spullen voor haar, die zou ik eens even mooi gaan inpakken. Met het kraftpapier, washi tape, mijn pennen en mijn Pinterest bord ter inspiratie ging ik zitten aan de keukentafel. Het inpak festijn kon beginnen!

Mijn eerste kunstwerkje was het pakje met de vlaggetjes. Vol trots liet ik het aan mijn kinderen zien, die toevallig aan de keukentafel neerstreken. Geen reactie. Ze keken een beetje verbaasd rond naar wat hun moeder weer voor nieuwe hobby had. Of misschien kwamen ze wel iets vragen, ik weet het niet. Ik was inmiddels alweer druk bezig met het volgende pakje.
 

Kraftpapier en washi tape

Ik ging los met de washi tape. Het steekt zo leuk af tegen het kraftpapier. Hop, daar ging ik dan. Hier kan nog een stuk tape, daar nog een stukje. Ik ging handletteren en toen werd het pas echt leuk. Ik kan nl. helemaal niet handletteren dus ik gebruik carbonpapier en een lichtbordje om teksten na te schrijven.

Nou, hier waren de kinderen danig van onder de indruk. Hèhè, eindelijk wat leuke reacties. "Heb jij dat gedaan?" Mijn oudste keek vol bewondering. Ja, zei ik trots en ik legde snel een vel papier over het carbonpapier heen. Ach, dat was eigenlijk helemaal niet nodig. Ze waren zo onder de indruk dat ze helemaal niet konden bedenken dat hun moeder gewoon netjes kan overtrekken.

Er werd gediscussieerd welk cadeautje het mooist was. Ik wachtte of eentje misschien het idee kreeg om gezellig mee te helpen. Dat kregen ze niet en ze verdwenen weer richting de tv.

En net toen ik goed op gang was, waren de cadeautjes op. Hè verdorie. Nog zoveel leuke inpak ideeën!

En nu maar hopen dat mijn nichtje de inhoud ook leuk vindt.

 | Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik