De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Wie is het spel maken

Foto

We kennen allemaal het "Wie is het?" spel. Al tientallen jaren te koop in de winkels. Dit spel leent zich natuurlijk uitstekend als detective spel op een politie kinderfeestje. Een beetje moeilijk om dan met grote borden en verdachten rond te lopen, dus laat het Wie is het? spel rustig in de kast liggen. Maak je eigen Wie is het? spel kinderfeest versie. Hieronder vind je de gratis downloads van dit leuke politie spel in twee verschillende versies. En enkele tips hoe je het spel kunt inzetten bij een kinderfeestje.
 

Detective spel

Op het vel staan 20 verdachten. Ze hebben verschillende kenmerken. Er zijn mannen en vrouwen. Ze hebben verschillende kleuren haar, grote of kleine neus, baardgroei, bril of geen bril.
Aan de hand van een beschrijving kun je steeds verdachten afstrepen, totdat er één persoon overblijft.
Op het Wie is het? verdachten spel staan twee voorbeeld beschrijvingen, deze kun je uitstekend gebruiken voor een geheim agent, politie, spionnen of detective feestje. Bijvoorbeeld als opdracht tijdens een speurtocht. Laat de agenten tijdens het politie feestje speuren naar aanwijzingen om de juiste verdachte te ontmaskeren.

 

Download gratis "Wie is het?" politie spel

De tweede download kun je gebruiken om zelf een signalement te maken. Het veld onder de verdachten is vrij gelaten.
Tijdens een speurtocht kun je de kinderen bijvoorbeeld laten zoeken naar aanwijzigingen in plaats van alle kenmerken in één keer te geven.

Politie kinderfeestje

Ben je op zoek naar nog meer politie spelletjes voor een kinderfeestje? Lees dan het blogartikel: politie spelletjes voor meer ideeën en tips voor een spannend politiefeestje. Willen de geheim agenten aan het werk, koop dan een Escape Room geheim agent. Of download de puzzel missie waarin de kinderen als junior geheim agent aan de slag gaan. Nog meer detective werk vind je bij Wie is de Mol opdrachten.

Wil je een leuk opdrachten spel voor de kinderen, om ze te laten zoeken als echte detectives? Kijk dan eens naar de gratis foto opdrachten spellen. Ook een leuke activiteit voor een politie feestje.

Nog meer FeestIdeeën
Nog meer FeestIdeeën
Politie spelletjes
Politie spelletjes
Speurtocht maken
Speurtocht maken
Feest Spelletjes
Feest Spelletjes
Brandweer spelletjes
Brandweer spelletjes


| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik