De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Wie is het spel maken

Foto

We kennen allemaal het "Wie is het?" spel. Al tientallen jaren te koop in de winkels. Dit spel leent zich natuurlijk uitstekend als detective spel op een politie kinderfeestje. Een beetje moeilijk om dan met grote borden en verdachten rond te lopen, dus laat het Wie is het? spel rustig in de kast liggen. Maak je eigen Wie is het? spel kinderfeest versie. Hieronder vind je de gratis downloads van dit leuke politie spel in twee verschillende versies. En enkele tips hoe je het spel kunt inzetten bij een kinderfeestje.
 

Detective spel

Op het vel staan 20 verdachten. Ze hebben verschillende kenmerken. Er zijn mannen en vrouwen. Ze hebben verschillende kleuren haar, grote of kleine neus, baardgroei, bril of geen bril.
Aan de hand van een beschrijving kun je steeds verdachten afstrepen, totdat er één persoon overblijft.
Op het Wie is het? verdachten spel staan twee voorbeeld beschrijvingen, deze kun je uitstekend gebruiken voor een geheim agent, politie, spionnen of detective feestje. Bijvoorbeeld als opdracht tijdens een speurtocht. Laat de agenten tijdens het politie feestje speuren naar aanwijzingen om de juiste verdachte te ontmaskeren.

 

Download gratis "Wie is het?" politie spel

De tweede download kun je gebruiken om zelf een signalement te maken. Het veld onder de verdachten is vrij gelaten.
Tijdens een speurtocht kun je de kinderen bijvoorbeeld laten zoeken naar aanwijzigingen in plaats van alle kenmerken in één keer te geven.| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik