De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Puzzel spel

Foto
Op vakantie hebben wij een Escape Room in een doosje gedaan met de kinderen. Dit puzzel spel vonden we echter zo moeilijk en ver gezocht dat ik ter plekke aan de slag ging om een escape game te maken die de kinderen wel zelf konden oplossen.
Het resultaat is dit puzzel spel. Deze is misschien niet zo uitgebreid als de doosjes die je kant en klaar in de winkel koopt, maar het puzzel niveau ligt wel lager.
Het is toch veel leuker als je een puzzel uiteindelijk zelf op kunt lossen, zonder bij de oplossing te hoeven spieken. wink

Dit puzzel spel is een soort escape room, je hoeft alleen niet te ontsnappen. Iedere puzzel missie heeft een onderwerp. Een verhaal waarin de kinderen verschillende puzzels moeten oplossen. De uitkomsten van de puzzels moeten gecombineerd worden, zodat er uiteindelijk de juiste oplossing uitkomt.
De puzzel missie kun je thuis spelen, alleen of met een aantal kinderen. Op een feestje, een regenachtige middag, op een mooie zomerdag in de tuin. Je kunt het spelen in de klas. Ook een leuke activiteit voor op de BSO of scouting.

Puzzel missie: Geheim agent

In deze missie ben je aangenomen als junior geheim agent. Je collega geheim agenten staan allemaal in de hal van Schiphol en je weet nog niet wie ze zijn. In je missie map zit een overzicht van alle mensen in de hal en de tickets naar een bestemming. Deze moet je nog even ontcijferen. Aan jou de taak om de juiste agenten naar de juiste bestemming te sturen.

Deze missie is geschikt voor kinderen vanaf groep 5.
Een groepje van 2 of 3 kinderen is er ongeveer een half uur mee bezig.

Wat heb je nodig

  • De uitgeprinte bijlagen. Het zijn 7 pagina's.
  • Fiches of andere kleine voorwerpen om de mensen af te strepen in de vertrekhal. Wij gebruikten grote kralen, zie foto bovenaan de pagina.
  • Pen of potlood.
  • Atlas of wereldkaart. Toegang tot Google maps is ook prima.
  • Een schaar en lijm om de foto's van de geheim agenten in het missie rapport te plakken.

Kinderfeestje geheime missie

Een kinderfeestje met een geheime missie is spannend en een heel geliefd thema. FeestIdee heeft twee feestjes met het thema geheim agent. Een Escape room en een Wie is de Mol feestje. Kijk voor een volledig overzicht van onze geheime missies in de categorie: geheim agent.

Voor een overzicht van de verschillende soorten speurtochten die wij verkopen, zie: speurtocht kinderfeestje.

Kijk ook eens bij het "Wie is het" detective spel.


| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik