De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Puzzel spel

Foto
Op vakantie hebben wij een Escape Room in een doosje gedaan met de kinderen. Dit puzzel spel vonden we echter zo moeilijk en ver gezocht dat ik ter plekke aan de slag ging om een escape game te maken die de kinderen wel zelf konden oplossen.
Het resultaat is dit puzzel spel. Deze is misschien niet zo uitgebreid als de doosjes die je kant en klaar in de winkel koopt, maar het puzzel niveau ligt wel lager.
Het is toch veel leuker als je een puzzel uiteindelijk zelf op kunt lossen, zonder bij de oplossing te hoeven spieken. wink

Dit puzzel spel is een soort escape room, je hoeft alleen niet te ontsnappen. Iedere puzzel missie heeft een onderwerp. Een verhaal waarin de kinderen verschillende puzzels moeten oplossen. De uitkomsten van de puzzels moeten gecombineerd worden, zodat er uiteindelijk de juiste oplossing uitkomt.
De puzzel missie kun je thuis spelen, alleen of met een aantal kinderen. Op een feestje, een regenachtige middag, op een mooie zomerdag in de tuin. Je kunt het spelen in de klas. Ook een leuke activiteit voor op de BSO of scouting.

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik