De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Auto speurtocht auto puzzeltocht
Auto speurtocht auto puzzeltocht
Puzzeltocht thema auto
0 Review | Review toevoegen
Een feestvullende puzzel speurtocht met het thema auto's. Ook geschikt voor een familiedag, BSO, scouting opkomst of andere activiteiten.
€ 25,95
Prijs per pakket
Aantal: 
Bestellen
 

Het auto thema is zeer geliefd onder de jeugd. Het eerste woordje van mijn zoon was "auto". Ik wil de kinderen niet de kost geven die alle automerken kunnen opnoemen tijdens een autorit. Toch is deze speurtocht ook leuk voor kinderen die niks over auto's weten. Zij kunnen hun hart ophalen met de puzzeltjes en raadsels die zeker ook op te lossen zijn als je het logo van Porsche en Kia niet uit elkaar kunt houden.

Deze speurtocht is ook zeer geschikt voor een gemengde groep met kinderen en volwassenen. Bijv. Op een familie dag, een weekend met vrienden en Kinderen kunnen heel veel vragen oplossen en samen met de volwassenen een race tegen de klok houden wie het eerst de eindoplossing vindt.

Lopen er alleen kinderen mee, dan is deze auto puzzeltocht geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 

Saar en Daan het puzzelteam

Saar en Daan worden gevraagd om een gestolen auto terug te vinden. De kinderen moeten hen helpen door alle vragen te vinden, te beantwoorden en uiteindelijk de auto terug te vinden.
 

Auto puzzeltocht uitzetten

Zet een route uit en hang de vragenkaartjes, de pijlen en de speurtochtkaartjes op om de weg te wijzen. De kinderen lopen de route en beantwoorden de vragen. Met de antwoorden kunnen ze een oplossingen formulier invullen en zodoende de locatie op de kaart achterhalen waar de auto terug te vinden is.
 

Puzzelkaartjes

De puzzeltocht bestaat uit 30 puzzelkaartjes. Je kunt de volgende puzzels verwachten: rebus, zoek de verschillen, open vragen, raadsels, doolhof, woordzoeker, beeldraadsel en nog veel meer.
 

Speurtocht pakket

Er worden speurtochtplaatjes meegeleverd, waarmee je gemakkelijk een speurtocht uit kunt zetten. Het draaiboek, de vragenkaartjes, de antwoord en oplossingen formulieren worden allemaal aangeleverd op stevig 200 grams papier. De uitnodigingen zelfs op 250 grs. Alle materialen zijn in kleur om het feest compleet te maken.
 

Dit auto speurtocht feestpakket bestaat uit:

 • Draaiboek met duidelijke uitleg van de speurtocht
 • 6 Uitnodigingen op A6
 • 30 puzzelkaartjes
 • Antwoordformulier
 • Oplossingen formulier
 • Plattegrond  om de locatie van de verdwenen auto aan te duiden
 • Brief van het speurteam Saar en Daan, om het verhaal in te leiden.
 • Spiekbrief met de juiste antwoorden
 • 4 vellen speurtochtplaatjes (pijlen en auto's) om de speurtocht duidelijk uit te zetten.
 • 2 plastic zakjes om puzzelstukjes in te doen.
 

Puzzel speurtocht aantallen

Het pakket is standaard voor 6 kinderen. Er zitten dus 6 uitnodigingen bij. Er kunnen extra uitnodigingen bijgekocht worden.
Wil je het speurtocht pakket gebruiken voor een familiedag, scoutingopkomst, BSO of andere bijeenkomst en wil je geen uitnodigingen ontvangen. Dan kun je een extra antwoord en oplossingen formulier bestellen.
Je kunt deze puzzeltocht spelen met zoveel mensen als je wilt. Bij gemengde groepen is het geschikt voor alle leeftijden.

Dit speurtochtpakket is uniek in zijn soort. Je kunt de vragenkaartjes op verschillende manieren gebruiken. Lees meer hierover bij puzzeltocht.
 

Puzzeltocht met regenachtig weer?

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het regent tijdens de speurtocht. Mocht je de speurtocht willen houden in een regenachtige periode dan kun je plastic zakjes mee bestellen om de vragen in te doen. Deze blijven dan droog, zodat ook de laatste groep de vragen nog kan lezen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

FeestIdee Voor Jou

 • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

 • Duidelijke uitleg

 • Mooie vormgeving

 • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik