De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Dierenspeurtocht Dieren feestje Dierenspeurtocht pakket met 2 filmpjes
Dierenspeurtocht Dieren feestje Dierenspeurtocht pakket met 2 filmpjes
Speurtocht dieren
0 Review | Review toevoegen
Een puzzel speurtocht over dieren voor kinderen op de kleuterschool. De kinderen moeten Saar en Daan helpen om de weggelopen tijger te vinden in de dierentuin.
€ 20,95
Prijs per pakket
Aantal: 
Bestellen
 

Met dit speurtochtpakket gaan jullie op zoek naar de ontsnapte tijger. Alle puzzelvaardigheden moeten uit de kast getrokken worden om de puzzelmissie tot een goed einde te brengen.

Het puzzelteam wordt gevraagd om een tijger te zoeken in de dierentuin. De kinderen moeten Saar en Daan helpen door alle vragen te vinden, te beantwoorden en uiteindelijk de locatie van de tijger te bepalen. Dit feestje wordt ingeleid met een tekenfilmpje waarin de dierentuin directeur een telefoontje krijgt en hoort dat de tijger is ontsnapt. Hij belt vervolgens Saar en Daan om te vragen of zij willen helpen. Op het einde van het feestje als de kinderen de locatie gevonden hebben, kan het tweede filmpje gedraaid worden. Hierin zien we dat Saar en Daan de route volgend die de kinderen gevonden hebben en zo de tijger vinden. De tijger gaat terug naar zijn hok en de dierentuin kan weer open gaan!

Deze dieren puzzeltocht is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Saar en Daan het puzzelteam

Saar en Daan worden gevraagd om een weggelopen tijger terug te vinden. De kinderen moeten hen helpen door alle vragen te vinden, te beantwoorden en uiteindelijk de tijger terug te vinden. Aan het begin van het feestje kun je het verhaal inleiden met een filmpje waarin we zien dat de dierentuindirecteur ontdekt dat de tijger weg is. Hij roept hulp in van Saar en Daan. Saar en Daan vragen vervolgens aan de kinderen om te helpen. 
Aan het einde van het feestje, als de kinderen de locatie van de tijger gevonden hebben is er nog een filmpje waarin we zien dat de tijger gevonden wordt en terug gaat naar zijn hok. De filmpjes zijn op YouTube te bekijken en in de verzendbevestiging en in het draaiboek staat de link naar deze filmpjes.
 

Dieren puzzeltocht uitzetten

Zet een route uit en hang de vragenkaartjes, de pijlen en de speurtochtkaartjes op om de weg te wijzen. De kinderen lopen de route en beantwoorden de vragen. Met de antwoorden kunnen ze een oplossingen formulier invullen en zodoende de locatie op de kaart achterhalen waar de tijger terug te vinden is.
 

Puzzelkaartjes

De puzzeltocht bestaat uit 15 puzzelkaartjes. Je kunt de volgende puzzels verwachten: zoek de verschillen, open vragen, raadsels, doolhof, beeldraadsel en nog veel meer. Alle vragen en puzzels gaan over dieren. 
 

Speurtocht pakket

Er worden speurtochtplaatjes meegeleverd, waarmee je gemakkelijk een speurtocht uit kunt zetten. Het draaiboek, de vragenkaartjes, de antwoord en oplossingen formulieren worden allemaal aangeleverd op stevig 200 grams papier. Alle materialen zijn in kleur om het feest compleet te maken.
 

Dit dieren speurtocht feestpakket bestaat uit:

 • Draaiboek met duidelijke uitleg van de speurtocht
 • 6 Uitnodigingen op A6
 • 15 puzzelkaartjes
 • Antwoordformulier
 • Oplossingen formulier
 • Plattegrond van de dierentuin
 • 2 brieven van het speurteam Saar en Daan, om het verhaal in te leiden.
 • 4 vellen speurtochtplaatjes (pijlen en auto's) om de speurtocht duidelijk uit te zetten.
 • Plastic zakjes om puzzelstukjes in te doen.
 • Je krijgt een link waarmee je de 2 filmpjes kunt bekijken.
 

Puzzel speurtocht aantallen

Het pakket is standaard voor 6 kinderen. Er zitten dus 6 uitnodigingen bij. Er kunnen extra uitnodigingen bijgekocht worden.

Dit speurtochtpakket is uniek in zijn soort. Je kunt de vragenkaartjes op verschillende manieren gebruiken. Lees meer hierover bij puzzeltocht.
 

Puzzeltocht met regenachtig weer?

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het regent tijdens de speurtocht. Mocht je de speurtocht willen houden in een regenachtige periode dan kun je plastic zakjes mee bestellen om de vragen in te doen. Deze blijven dan droog, zodat ook de laatste groep de vragen nog kan lezen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

FeestIdee Voor Jou

 • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

 • Duidelijke uitleg

 • Mooie vormgeving

 • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik