De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Speurtocht kinderfeestje

Foto

Een speurtocht is een leuke activiteit op een kinderfeestje. Er zijn veel verschillende tochten. Het soort speurtocht hangt af van de leeftijd van de kinderen. Je kunt een heel feestje vullen met één speurtocht of het een klein onderdeel van het kinderfeest laten zijn.

Hieronder een overzicht van alle speurtocht pakketten die te koop zijn bij FeestIdee. Zo koop je altijd de juiste speurtocht voor je kinderfeestje.

Speurtocht pakket sprookjesfeest

Foto
Het sprookjes speurtocht pakket van FeestIdee is een kant en klare speurtocht voor een speurtocht vullend kinderfeestje. De kinderen moeten tijdens de speurtocht opdrachten uitvoeren om de spookjes figuren te redden van de gemene heks.

Puzzeltocht

Foto
Met een puzzeltocht kun je ook een kinderfeestje vullen. Bij deze speurtochten maak je onderweg een heleboel puzzels en raadsels waarmee je uiteindelijk een zaak oplost. Deze puzzeltochten kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt ze ook gebruikten als puzzelmissie of als quiz.

We hebben de volgende puzzel speurtochten:
Puzzeltocht thema auto
Dierenspeurtocht, wordt nog aan gewerkt.

Overige speurtochten kinderfeestje

Foto

Onderstaande kinderfeestjes hebben een speurtocht als onderdeel van het pakket. Deze nemen niet veel tijd in beslag. Je zet een korte route uit met de bijgeleverde speurtocht plaatjes. De speurtocht dient hierbij als nevenactiviteit waarbij de kinderen even buiten kunnen rennen en zoeken.

Brandweerfeestje
Ridderfeestje

Onderweg worden verder geen opdrachten gedaan of vragen gesteld. Wel kun je eventueel zelf een van de opdrachten uit het draaiboek in de speurtocht inplannen.

Ook heel geschikt om na school naar huis te lopen voor aanvang van het feestje. Het kinderfeestje kan dan eigenlijk al meteen op school beginnen.

Speurtocht kopen of maken?

Het is gemakkelijk om een kant en klare speurtocht te kopen. Maar misschien zit je thema er niet bij.
Ga je zelf een speur- of puzzeltocht maken of ben je op zoek naar speurtocht opdrachten. Wil je meer informatie over een speurtocht uitzetten, lees dan de artikelen in het blog:
Speurtocht maken
Speurtocht uitzetten
Opdrachten spel
Leuke opdrachten
FeestIdee Blog
FeestIdee Blog
Code kraken
Code kraken
Leuke opdrachten
Leuke opdrachten
Wie is het spel maken
Wie is het spel maken
Kinderfeestje organiseren
Kinderfeestje organiseren


| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik