De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sprookjesfeest Sprookjes speurtocht materialen sprookjesfeest
Sprookjesfeest Sprookjes speurtocht materialen sprookjesfeest
Sprookjes speurtocht
6 Reviews | Review toevoegen
Een compleet draaiboek voor een sprookjes speurtocht.
€ 25,95
Prijs per pakket
Aantal: 
Bestellen
 

De boze heks heeft alle sprookjes figuren uit het sprookjesboek gegooid. De sprookjesfiguren hebben zich uit angst verstopt. De kinderen moeten iedereen zoeken. Maar pas op voor de heks!

Dit sprookjesfeest is geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
 

Sprookjesboek

Ieder kind krijgt zijn eigen sprookjesboek. Deze is helaas leeg en dus zullen ze op zoek moeten naar de sprookjesfiguren. Tijdens de speurtocht komen ze de figuren tegen. Deze hangen bij een brief met een opdracht. Als de opdracht geslaagd is kunnen ze het sprookjes figuur weer terugplakken in het boek.

Pas onderweg op voor de heks, want die houdt wel van een grapje. Als je haar tegenkomt, zal ze een sprookjesfiguur in een kikker omtoveren.
 Dan zullen de kinderen eerst een toverdrank moeten maken om haar weer terug te toveren.
 

Sprookjes spelletjes

Het draaiboek bevat genoeg activiteiten en tips om de hele speurtoch te vullen met sprookjes spelletjes en activiteiten. Op het einde van deze originele sprookjes speurtocht hebben de kinderen hun sprookjesboek weer gevuld met alle sprookjesfiguren.
 

Speurtocht uitzetten

Er worden speurtochtplaatjes meegeleverd, waarmee je gemakkelijk een speurtocht uit kunt zetten. Plak de sprookjesboek plaatjes met plakband langs de route en laat ze de kinderen de weg wijzen.
 

Dit sprookjes feestpakket bestaat uit:

 • Draaiboek met duidelijke uitleg van alle opdrachten
 • 6 Uitnodigingen op A6
 • 6 Sprookjesboeken voor ieder kind
 • 6 zakjes met 6 sprookjesfiguren
 • 7 brieven voor onderweg, waarin de opdrachten staan uitgelegd
 • Sprookjesquiz
 • Alle benodigdheden voor de sprookjes opdrachten
 • 5 vellen speurtochtplaatjes
 • Zakje met toverpoeder
 

Sprookjes speurtocht aantallen

Het pakket is standaard voor 6 kinderen. Er zitten dus 6 uitnodigingen, 6 sprookjesboeken en 6 sets sprookjesfiguren bij. Komen er meer kinderen op het feest, dan kun je deze items eenvoudig bijbestellen. Geef bij het  bestellen aan hoeveel kinderen naar het sprookjes kinderfeestje komen. Voor ieder kind wordt € 0,50 extra in rekening gebracht.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dominique - 26-06-2021 22:07

Het was genieten vandaag!
Met 11 kids in groepjes deze speurtocht gedaan. Alles is super duidelijk en ontzettend leuk. De opa van de jarige speelde voor heks, dus extra spannend!

Karen - 06-03-2020 21:10

Mijn vijfjarige had samen met zijn vriendjes (en vriendinnetjes) een super geslaagd verjaardagsfeest. Het was een ontzettend leuke speurtocht die het geld meer dan waard was. Complimenten!

Suze - 10-10-2019 13:14

Ontzettend leuk &origineel concept!Kinderen werden gelijk enthousiast bij het uitdelen van de sprookjesboekjes. Had de figuren geplastificeerd zodat ze wat steviger waren en ze makkelijker met zelfklevend tape konden bevestigen. Verder leuke opdrachten waar ze allemaal meededen. Wat dingen erbij verzonnen zoals kikker hapen, schat verstoppen, knutselopdracht (sprookjes maskers versieren, waarna tikspelletje ontstond ). Kortom:een succes!!

Aagje - 29-08-2019 20:44

Eerst vond ik het wat duur maar uiteindelijk toch gekocht en echt waar voor je werk! De kinderen hadden een super namiddag! Bedankt!

Y. - 12-07-2019 23:13

Geweldig partijtje gehad voor mij 6 jarige dochtertje. Het was een super pakket, mooie kwaliteit en leuke opdrachten waar ze ook gezellig moesten samen werken en wat ze erg goed lukte,
De dag zelf regende het de hele dag, we zijn wel naar buiten gegaan om de route te lopen, uiteindelijk binnen verder gegaan wat ook goed te doen was.
Zelf wat dingetjes bij bedacht, alle kindjes kwamen verkleed, na elke opdracht in het thema van het sprookjes figuur die ze dan hadden verdiend iets extra erbij gedaan, zoals bij sneeuwwitje een lekker appeltje, rapunzel een vlecht gemaakt van snoep veters, Roodkapje een koekje die ze eigenlijk naar grootmoeder zou brengen, kikker een kikker snoepje enz.
Een echte aanrader 👍🏼

Isabelle De Smet - 08-06-2019 12:38

De kinderen hebben echt genoten. Het spel zat goed in elkaar en je kan zelf de volgorde bepalen van de spelletjes. Top. Wij hebben een stuk binnen en een stuk buiten gedaan. Kan perfect!

FeestIdee Voor Jou

 • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

 • Duidelijke uitleg

 • Mooie vormgeving

 • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik