De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Traktatie maken

Foto

Aan het einde van het schooljaar komt soms ook een einde aan deelname van een clubje. Mijn zoontje wilde trakteren op de laatste bijeenkomst van zijn vereniging. Wij vinden het niet erg als het weer tijd is om een traktatie te maken. Dus zoon en ik gingen op zoek naar een leuk cadeautje om uit de delen.
Met de vakantie in aantocht is het weer tijd voor de kampvuurtjes en de marshmallows. Bij ons gaat er nl. geen kampvuur of BBQ voorbij zonder marshmallows te roosteren. Dus hoe leuk is het dan om barbecue spiesjes en een zakje marshmallows cadeau te geven?
 

Traktatie idee

Voor iedere traktatie kochten we 4 BBQ spiesjes. Deze spiesen draaiden we in cellofaan papier. Aan beide einden bonden we een zomers lintje. Om het verder te versieren bevestigden we een bloemetje en een tag. De marshmallows verdeelden we over de snoep zakjes met het toepasselijke opschrift: Life is too short, make it sweet.
Aan de zakjes werd een touwtje geknoopt dat we bevestigden aan de bovenzijde van de spiesen. Zo leken het net hengeltjes.
Het is gemakkelijk om te maken en mijn zoontje was helemaal blij met zijn leuke traktatie.
 

Leuke traktaties

Kijk hier voor nog meer leuke traktatie ideeën: Brandweer traktatie maken en Donut traktatie. Of op het Pinterest bord: Traktatie Ideeën.| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik