De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Escape Room Escape Room kinderen puzzelen en raadsels oplossen filmpjes bij de escape room Escape room feestje Puzzelen kinderfeestje
Escape Room Escape Room kinderen puzzelen en raadsels oplossen filmpjes bij de escape room Escape room feestje Puzzelen kinderfeestje
Escape Room kinderen
52 Reviews | Review toevoegen
Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.

Standaard levertijd

Dit product is op het moment niet te koop.

€ 25,95
Prijs per pakket
 

Escape Room voor kinderen

Meester Maarten is niet op school. Wat is er met hem gebeurd? Was hij een spion of een geheim agent en wat deed hij op school? Speel deze geheim agent escape room en ontrafel het geheim van Meester Maarten.
Dit feestje is geschikt voor 3 tot 7 kinderen van 7 tot 12 jaar.
 

Codes oplossen

Allereerst krijgen de kinderen een lesje code ontcijferen. Daarna begint het spel. Een spelleider leest het begin verhaal voor en daarna start de tijd. Kunnen de kinderen binnen 1 uur het mysterie oplossen? Met meer dan 20 verschillende puzzels en raadsels ontcijferen de jonge geheim agenten alle codes en ontdekken wat er met Meester Maarten aan de hand is. Met 3 filmpjes om het verhaal te ondersteunen!
En zijn ze niet binnen de tijd klaar? Speel dan gerust door!
 

Escape Room pakket

Dit Escape Room feestpakket bestaat uit:

  • Draaiboek met uitleg
  • Script met verhaal en hints
  • Uitgebreide beschrijving van de oplossingen
  • Puzzels, raadsels en geheime code's
  • 7 Uitnodigingen, A5 formaat geprint op 200 grs. papier
  • Toegang tot 3 filmpjes op internet
   
 

Escape room kinderfeestje aantallen

Het pakket is standaard voor 7 kinderen. De Escape Room kan gespeeld worden door 3 tot 7 kinderen.

Lees ook de veelgestelde vragen over deze escape room.

Sorteren op:

Review toevoegen
Anoniem - 17-09-2021 09:10

Bedankt voor het pakket. We hebben het vandaag gespeeld met een groepje van vier kinderen van 8-9 en een van 11. Ik had ze 1 uur en 15 min gegeven en ze waren nét op tijd. Erg leuk, het was zeker een succes.

Marion - 09-01-2021 15:36

Wij hebben met Kerst deze escaperoom gedaan met 7 kleinkinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Ze waren super enthousiast en hebben heel hard gepuzzeld. Af en toe een kleine hint gegeven, maar de meesten kwamen er zelf uit. Alleen deel 3 was wel erg lastig. Daar moesten we bij helpen.
Al met al een geslaagd feest! Zeker een aanrader!

Tessa 's Gravemade - 07-01-2021 10:39

Wij hebben op de 9e verjaardag van mijn dochter (22 dec) deze escape room gespeeld. Het was vooraf nog even spannend omdat de post vanwege de kerstdrukte erg laat was. Hierover heb ik de dag voor het feestje nog geschakeld met Sandra van Feestidee en zij heeft geheel kosteloos ook nog een digitale variant van een escape room verzonden om het feestje eventueel alsnog te redden. Echt super! Gelukkig kwam deze escape room diezelfde middag alsnog via de post. En ik was bij het openen van het pakket direct verrast over de hoeveelheid van de puzzels en ook de duidelijkheid van de voor de ouders/begeleiders bijgesloten instructie. Ik had totaal 7 kinderen in huis tussen 7-9 jaar oud. Ik heb de hints in ballonnen gestopt en genummerd. Dat vonden de kinderen echt heel leuk. Daarnaast heb ik op een laptop de filmpjes klaargezet om tussentijds te kijken. Ze moesten wel hard lachen om het accent :). De eerste 2 enveloppen gingen soepel. Maar wat hints waren wel nodig. Maar iedereen heeft heel hard gewekt om samen tot oplossingen te komen en ze wilden liever tussentijds niets even stoppen om te drinken of iets te snoepen. Zij hebben 1 uur en 45 minuten plezier gehad! Voor iedereen was er wel iets dat hem of haar aansprak. En alle kinderen gingen super enthousiast weer naar huis. Ik kan iedereen aanraden om het te bestellen!!

Mirjam - 08-10-2020 09:43

Wij hebben gister de escape room gespeeld. Ik vierde van beide meiden in 1 de kinderfeestjes. Er waren dus 2 groepen. 1 in de leeftijd van 9 jaar (groep6) en 1 in de leeftijd van 11 jaar (groep8). Beide groepen gingen enthousiast aan de gang. De jongste in de woonkamer, de oudste op zolder. Voor deel 1 had ik de onderdelen verstopt, deze moesten ze dus eerst zoeken. Al snel hadden ze alles en gingen ze aan de gang. Deel 1 en 2 vonden ze erg leuk om te doen en hadden ze beide af en toe maar een kleine hint nodig. Deel 3 vonden ze lastiger en heb ik ze beide wat meer hints moeten geven. Hier haakte dan ook wat kinderen af. Maar toch vonden ze het allemaal een fantastisch feestje. De jongste groep heeft er 1 uur en 13 minuten over gedaan, de oudste 1 uur en 6 minuten. Zeker een aanrader om te bestellen!!

Ankie - 17-09-2020 11:48

Eindelijk de escaperoom kunnen doen met een groep van 5 meiden in leeftijd van 9-11jr, buiten in de tuin, die aangekleed was met allemaal buitenspeelattributen. Ze gingen in eerste instantie helemaal in het verhaal mee. De eerste 2 delen deed iedereen echt enthousiast mee. Ze hadden geen hints nodig. Er was genoeg te puzzelen voor iedereen. Bij het derde deel haakten een paar kinderen af helaas (misschien ook wel doordat het buiten eigenlijk te warm was met 28graden). Met wat kleine hints lukte het de overgebleven kinderen toch om net binnen het uur de verdachte te ontmaskeren. De youtube-filmpjes zijn leuk gemaakt. Ik bleek zelf helaas niet zo handig met het opzetten van het juiste filmpje op het juiste moment. Al met al een zeer geslaagd feestje. Echt een aanrader!

Miranda - 02-09-2020 10:51

Hier hebben 3 meiden (10 jaar)het gespeeld en dat ging prima. Ieder had zijn eigen taak. Af en toe hadden ze wel een hint nodig, maar ging prima. Duurde wel langer dan 1,5 uur, ook omdat ze af en toe de focus verloren🤣 zeker een aanrader voor kinderfeestje

E. Meijjer - 03-07-2020 06:34

Ik was super enthousiast toen het pakket binnenkwam, het zag er allemaal netjes en volledig uit. Voor ons verliep de escaperoom echter wat minder soepel helaas. We hadden een gemixte groep van 2 jongens en 5 meiden in de leeftijd van 8 jaar. Mijn dochter vond het al vrij snel te moeilijk en en werd daar verdrietig van. Ook zag je dat halverwege sommige kinderen het opgaven en iets anders gingen doen. Dit kwam denk ik door de diversiteit binnen de groep en ook de grootte van de groep. We hebben uiteindelijk bij veel puzzels moeten helpen en zijn circa 1,5 uur bezig geweest.
Ik zou hem de volgende keer maximaal met 5 kinderen doen die een jaartje ouder zijn.

Annemarie - 01-07-2020 20:11

Erg leuk bedacht al die verschillende puzzels! Ik heb het gedaan met het feestje van mijn zoon, was echt een succes. De leeftijd varieerde van 7-9. We hadden deel twee in een verstopte koffer met cijferslot gedaan, zodat ze de code ook echt konden gebruiken. Dat vonden ze fantastisch! Deel drie bleek erg lastig. Kinderen op die leeftijd hebben nog nooit een bankafschrift gezien bijv. Dus wat al die cijfers en teksten daarop nou betekenden, snapten ze niet erg. Maar met wat hulp kwamen ze er. We vonden het laatste filmpje een wat mat einde dus hebben zelf nog een filmpje gemaakt, waarin we ze de route naar een welverdiende beloning lieten zien.
Al met al absoluut een aanrader!

Suzanne - 30-06-2020 21:10

Erg leuk in elkaar gezet.
We hadden een groepje van 6 meiden van in 7/8 jaar (gr4) De context vinden vonden ze lastig en duurde even. Het samenwerken is op die leeftijd nog niet je van het😉. Ze vonden het erg pittig, al met al vonden ze het wel geslaagd (zijn er ong 2 uur mee bezig geweest en dat was voor de spanningsboog net even te lang.
Deel 3 kwamen ze echt niet uit.
De tip om sommige te kopiëren zag ik net, lijkt me een goede tip!

Anneke - 30-06-2020 20:01

Afgelopen week het kinderfeestje van onze zoon gevierd en deze escape room gedaan.
Tien kinderen uit groep 4. Ik heb steeds kinderen in tweetallen aan de opdrachten laten werken en enkele moeilijke puzzels/opdrachten extra gekopieerd zodat er meerdere tweetallen aan konden werken.
De kinderen vonden het écht heel erg leuk en waren heel betrokken, tijdens een ingelaste pauze wilden ze het liefste nog doorgaan.
Deel 3 vonden we te moeilijk, vooraf wat kleine aanpassingen gedaan. Was prima. Anders duurde het denk ik ook te lang voor deze leeftijd. Als extra hadden we aan het einde een beloning voor de deur gezet met een brief van meester Maarten erbij. Dat maakte het helemaal af!
Groot succes!

Monique - 20-02-2020 13:34

De. Escape room hebben we aangeschaft voor het feestje van onze dochter. Is een echte aanrader. Meisjes vonden het heel leuk om te doen.

Jolanda - 12-02-2020 17:39

Super leuke escape room. Alles ziet er verzorgd uit. Wij hebben een studiedag gebruikt voor deze escape room. Verhaal wat aangepast: Een moeder was via de Whatsapp de directrice van hun school en appte dat hun meester niet was komen opdagen. Ze moesten in (onze ) werkkamer, huiskamer en garage van de meester op zoek naar aanwijzingen. De opdrachten waren leuk, uitdagend en afwisselend.

Linda de Fijter - 04-12-2019 20:40

Een échte aanrader! Deze escaperoom hebben wij aangeschaft voor het verjaardagsfeest van onze dochter van 11 jaar. We speelden dit spel dus met 6 meiden van 11 jaar en ze vonden het écht heel erg leuk. Ze deden er ruim een uur en een kwartier over om alles opgelost te krijgen, dus het is echt niet te moeilijk of te makkelijk voor ze. Wij hadden zelf een kamer ingericht die paste bij dit thema en ze waren allemaal heel erg enthousiast. Je ziet bijna de kwartjes op zijn plaats vallen en soms het lampje gaan branden, zo leuk! Wij vonden het zelf erg leuk om stil in een donker hoekje erbij te zitten en af en toe dus een kleine hint, volgens het bijgeleverde draaiboek, te geven, maar dat kun je naar eigen invulling op hele verschillende manieren doen. Wij hebben genoten en we hopen het spel ook een keer binnen de familie met volwassenen te doen...ben heel benieuwd wat dat oplevert, maar nogmaals: een heel erg leuk idee voor een feestje!!!

Katrien - 27-11-2019 09:36

Heel verzorgd en mooi afgewerkt, leuke puzzels!!
Alleen hebben we het verhaal wat aangepast om het voor 10-11 jarigen iets spannender en uitdagender te maken.
De communicatie tussen koper en verkoper is top!

Willemijn - 25-11-2019 15:11

Het was geweldig leuk! Met een groep van twaalf kinderen van 9-10 jaar. We hebben ons klus huis als locatie gebruikt, lekker de ruimte dus! Het pakket was volledig en de uitleg duidelijk. De kinderen vonden het geweldig als bureau la hadden we een houten kist met cijfer slot dat maakte het extra spannend want ja wat zit daar in?
Kortom het was een daverend succes! Bedankt voor het leuke pakket en snelle levering!

I. Jacobd - 10-10-2019 10:02

Het was een geweldig pakket met puzzels die voor de kinderen oplosbaar waren. Wel met genoeg uitdaging en voor ieder wat wils.
De opzet was top !
De service en levering erg goed!

J Vlot - 24-09-2019 12:08

we hebben de escaperoom gehouden met 6 kinderen van 7 jaar, de kinderen vonden het heel erg spannend en leuk,
alleen vinden wij dat het voor kinderen van 7 jaar nog net iets te jong is om het ze alleen te laten doen,
wij hebben ze overal bij geholpen wat ze ook niet erg vonden, maar ze begrepen niet dat ze het zelf moesten uitzoeken, zeker bij de laatste map was erg moeilijk, maar met onze hulp ging het goed
wij hadden de beschikking over 2 zaaltjes de ene was "de klas en de andere was het schuurtje'en in de klas was het "bureau"waar we we een cijferslot hadden bevestigd voor de 2e map, dit vonden ze helemaal te gek, en in het schurtje hadden we een telfoon geplaatst en toen ze dat nummer hadden ingetoest werd het filmpje geactiveerd, ook dat vonden ze erg leuk

Renate - 29-08-2019 20:14

We hebben een superleuk feestje gehad voor de 9e verjaardag van onze dochter met dit escaperoomspel!

Anke - 08-07-2019 13:36

We hebben het gespeeld met groepje va
7 jongens van 7 en 8 jarige. Dit waren er eigenlijk wat veel. Ook duurde het hoor deze leeftijd net wat lang en waren de opdrachten van het derde deel wat moeilijk. We hebben veel moeten helpen. Het pakket zit wel goed in elkaar. Er zit een duidelijke uitleg bij en alle opdrachten zien er goed uit. Super en duidelijk opgezet, maar net wat moeilijk voor 7 en 8 jarige.

Anne - 19-06-2019 21:52

Superleuk! We hebben het gespeeld met 5 kinderen tussen de 8 en 12 jaar en ze hebben allemaal genoten. Ik had het nog wat uitgebreid door ze eerst een code in morse te geven en vervolgens op de ipad een locatie laten zoeken waar we een koffertje met cijferslot hadden verstopt waar het eerste deel van de opdrachten in zaten. Toen ze dat deel klaar hadden een extra briefje er tussen gestopt met in geheimtaal de opdracht waar ze het volgende deel met opdrachten moesten gaan ophalen. Bij het laatste deel bewust wat meer geholpen omdat die opdracht wel heel anders was dan de rest en ze echt nog in puzzelmodus zaten. We hadden een superleuk feestje, bedankt!

MN de Jong - 10-06-2019 21:04

In april hebben we deze escaperoom gespeeld met een groep meiden van 10 jaar. Ze vonden het allemaal leuk en voor deze leeftijd uitdagend genoeg en zeker niet te makkelijk. Eigenlijk precies goed. Ze hebben er iets meer als een uur over gedaan en dat was eigenlijk prima. Een goed verzorgd en afwisselend pakket. Wij hebben de filmpjes niet gebruikt maar zelf verteld hoe ze verder moesten naar het volgende pakket.
Aanrader!

Rosanne - 08-06-2019 20:28

Onze dochter van 13 (groep 8) heeft het zelf mee uitgekozen op internet.
Omdat ik bang was dat de groep te groot zou zijn (8 kinderen) hebben we nog een tweede pakket besteld en gebruikt.
We hebben in 2 groepjes gespeeld.
Het ging heel goed en de kinderen vonden het leuk.
We waren in 1.15 uur klaar.
Het is allemaal goed uitgelegd en de spullen zijn prima verzorgd.

Elza - 08-06-2019 20:20

Het feestje gedaan met 8 jongens uit groep 8. Ze hebben er erg van genoten. Van te voren gezegd dat ze aftrek kregen bij gebruik van hinten. Dit was een stimulans om zelf goed na te denken. Beide groepen hadden 1 hint gebruikt. Het was heel geslaagd.

Opa Ad - 08-06-2019 09:30

Kan niet anders dat het enthousiasme zeer groot is. Ze moeten het nog spelen omdat de verjaardag nog niet direct in het verschiet ligt. Maar het ziet er goed verzorgd uit. We beloven een review te plaatsen als ze het gespeeld hebben. Wat mij betreft: op het eerste gezicht zeker de moeite waard om te proberen. Kwalitatief in elk geval niets op aan te merken.

Joanne - 19-03-2019 14:46

De escape room besteld voor de jeugdclub, 11 en 12 jarigen. Toen ik vertelde wat we gingen doen barstten ze in gejuich uit!
Het was erg leuk. Het laatste deel was wel moeilijk, maar dat kwam ook omdat ze al zoveel gepuzzeld hadden dat ze niet meer zoveel zin hadden om goed na te denken. Dus daarbij een beetje geholpen.
Al bij al een aanrader! Zeker omdat je zelf niets hoeft te bedenken. Je hoeft alleen van tevoren alles uit te pluizen, zodat je goed weet wat de bedoeling is.

Ankie - 13-03-2019 21:23

Wij hebben deze escaperoom gedaan bij het kinderfeestje van onze dochter uit groep 4. We hadden tien meisjes, dus we hebben de groep in tweeën gesplitst. De meeste opdrachten konden we kopiëren, zodat beide groepen lekker bezig waren. Deel I en II waren goed te doen voor deze leeftijd en alle kinderen waren heel enthousiast. We hebben het zelf nog ietsje spannender gemaakt door de kinderen de eerste code in te laten voeren op het cijferslot van een koffer. In de koffer zat een sleutel van een ladekast in ons kantoor. Daarin vonden de kinderen de opdrachten van Deel II. Ook de oplossing van Deel II hebben we laten invoeren op een cijferslot, zodat er een koffertje openging met daarin een aanwijzing waar de kinderen Deel III konden vinden.
Deel III was voor onze kinderen echt te moeilijk. Twee meisjes hebben een goede poging gedaan, maar de rest haakte af. Het einde was daardoor wel een beetje een domper.
Wat niet wegneemt dat het echt een aanrader is. Je krijgt alle spullen kant en klaar toegestuurd en je hebt er totaal geen voorbereidingswerk aan. Zeker waar voor je geld!

Annelies - 12-03-2019 20:01

We hebben afgelopen weekend de escape room gedaan met het feestje van onze dochter. 7 kinderen waren druk aan het puzzelen en hebben zich enorm vermaakt!

Nog 2 kleine ideeën die mij zo te binnen schoten:
- een filmpje voor de start zou ook erg leuk zijn, nu is dat pas na de eerste opdracht (hoewel ik de intro natuurlijk ook heel spannend voor kan lezen ;)
- naast of in plaats van de uitnodigingen zou een diploma of certificaat leuk zijn om mee te geven

Wouter - 12-03-2019 19:26

Met een groep jongens en meiden uit groep zes deze escape room gedaan. Ze zaten helemaal in het spel en iedereen heeft wel iets kunnen doen waardoor onze hulp minimaal nodig was. Erg leuk en echt een aanrader!!

Marieke - 09-02-2019 21:10

Heel leuk in elkaar gezet.
Feestje gevierd met 6 meiden van rond de 11 jaar. Ze vonden het erg leuk en zat ook spanning in vooral dat tijd ook een rol speelde. Heel af en toe een hint nodig maar ze hebben grotendeels zelf kunnen oplossen binnen het uur. Duurde precies lang genoeg want concentratie werd laatste 5 minuten minder. Was erg leuk. Echt een aanrader!

Feestje Kasper - 16-01-2019 12:54

Heel veel leuke puzzels!
Bij ons feestje zijn we 1,5u bezig geweest met 6 kinderen van ong 8 jaar oud. Ze vonden het erg leuk, maar waren na een uur wel even aan beweging toe.
De filmpjes maakten niet zoveel indruk waardoor ook het slot niet heel euforisch was.
Wel echt een aanrader!

Bertwin - 22-11-2018 13:56

Het feest was geslaagd! De meiden (6) gingen eerst een bord en een glas versieren/verven. Daarna begonnen we met het spel 'escape room'.
Ze zaten er al snel helemaal in. Het was moeilijk voor ons (vader en moeder) om ons er niet mee te bemoeien ;). Het duurde ruim een uur.
Het laatste deel hebben we echt geholpen, omdat dit te lastig was voor ze. De leeftijd van de meiden is rond de 10 jaar.

Ruthie - 18-11-2018 11:31

Geweldig!
Het filmpje vonden ze kinderachtig maar toch leuk. Het waren 11 jarige jongens.
Ze hebben genoten.
Echt een aanrader !

Marjan - 13-11-2018 14:19

Onze dochter werd 11 en had het al enkele jaren over een Escaperoom. Er over gedacht zelf iets in elkaar te zetten, maar toen ik door kreeg hoeveel tijd dat ging kosten, ben ik gaan zoeken op internet en zodoende uitgekomen bij deze escaperoom.
De 8 meiden hadden eerst een actief programma gedaan om alle energie kwijt te raken en gingen na het eten met de escaperoom aan de gang. Ze gingen eigenlijk uit zichzelf al in 2-tallen of soms alleen 'werken'. Doordat het groep 8-meiden waren, hoefden wij niet heel veel hints te geven, maar zo af en toe. Een meisje dat op school niet zo goed presteert, dacht bij voorbaat dat ze 'hier niet goed in zou zijn'. Maar ze deed het juist prima en dat was leuk om te benoemen en voor haar om te bemerken.
Bij deel 3 kwamen er wat irritaties onderling, omdat de groep toen eigenlijk te groot was om gezamenlijk te werken. In tweetallen werken lukt bij dat deel niet zo goed. Je krijgt dan dat een deel toe gaat kijken. Als ze dat zelf prima vinden, is dat ook prima, maar als ze liever ook willen oplossen, is het wat lastiger. We hebben toen zelf gestuurd dat een paar andere meiden verder mochten denken na een eerste aanzet door wat andere meiden.

Het programma zit erg goed en leuk in elkaar! Je moet het tevoren wel goed doorkijken om het zelf even door te hebben, maar je hebt er niet vreselijk veel werk aan (tenzij je er zelf nog van alles bij bedenkt). De filmpjes waren leuk, maar niet noodzakelijk, dus ook prima te spelen zonder de filmpjes.

Wat mij en de feestvierende meiden betreft een aanrader!!

Marlies - 26-10-2018 16:29

De 6 dames op het feestje van mijn dochter (9 / 10 jaar) hebben zich erg vermaakt. Het leuke was dat diegenen die op school snel meekomen met de escaperoom genoeg uitdaging hadden (een iemand verwachte dat het voor haar te gemakkelijk zou zijn). Wat me opviel was dat de oplossingen soms juist weg kwamen bij diegenen die op school in een rustiger tempo meekomen. Kennelijk zijn zij wat meer gewend om rustig te blijven en te zoeken naar creatieve mogelijkheden als ze niet weten wat een oplossing is. Dus ze vonden het allemaal leuk.
Terwijl ik dacht alleen maar een papieren pakket te hebben kwam het voor hen helemaal tot leven. Ze zaten in een andere kamer van het huis. Er waren er 2 bij die niet meer achter de deuren in de kamer durfden te kijken want meester Maarten kon wel ergens verstopt zitten... zo spannend vonden ze het.

Niki - 24-09-2018 09:21

Erg leuk feestje!

Gebruikt voor het feestje van mijn dochter. Zij is 9 geworden.
De puzzels waren soms wat moeilijk maar met de hints kregen ze het voor elkaar.
Veel enthousiaste reacties van de andere ouders gekregen na afloop.

Het vergt wel wat voorbereiding maar is het zeker waard!

Danielle - 26-08-2018 16:42

Erg leuk en compleet pakket.
Uitdagende puzzels.
We hebben de kinderen wel wat gestuurd in het oplossen.
We lieten ze twee aan twee puzzels oplossen, dat ging beter dan met de hele groep alle puzzels bekijken.
Absoluut een aanrader, zeker omdat het een stuk betaalbaarder is dan een Escaperoom in één of ander centrum ;-)

Monique - 23-08-2018 22:21

Ik heb het pakket gebruikt voor het spionnenfeestje van mijn 8-jarige zoon.
In de week van het feestje een koffer aan zijn meester gegeven, met de vraag of de jarige job deze bij mij wilde afgeven op de dag van het partijtje. In de klas vroegen de kinderen al af, wat de code was en hebben ze het proberen te openen.
Op de dag van het feestje namen we de koffer mee zogenaamd niet wetende waarvoor. Na de cadeautjes en een taartje lag er een brief in de brievenbus. De jarige las dit voor en zo kwamen ze tot de ontdekking dat hun meester was ontvoerd!!! Totale paniek en een grote reactie. WE MOETEN MEESTER REDDEN!!!
In de brief, die van de onderwijsinspectie was, stond dat ze twijfelde of meester wel echt een meester was of een spion. Ze vonden deze puzzels in de klas en als de kinderen ze konden oplossen, dan waren ze toch echt voor de kinderen bedoeld en gingen ze meester helpen.
De kinderen gingen direct aan de slag (deel 1) van het pakket. Sommigen werkten samen, anderen alleen. Toen ze het sleutelkaartje gaandeweg invulden, bedachten ze ineens, dat dit de code van de koffer was. Ik kon goed sturen, zonder dat het opviel en ze waren door het dolle dat de koffer geopend kon worden.
In de koffer zat weer een brief, van hun meester, met uitleg en andere puzzels. (Deel 2). Weer gingen ze enthousiast aan de slag. Ze vonden een telefoonnummer. Het maakte niet echt uit of ze een foutje maakte, want ik had een gesprek geregeld met de onderwijsinspectie.
De kinderen vertelden het verhaal en de inspectie had tot slot nog een opdracht terwijl zij de meester gingen redden: de verdachten fotograferen. Ze kregen een lijstje met 10 opdrachten. Bijv. Een groepsfoto maken, iemand met een hond, met een telefoon, etc.
De kids gingen fluisterend over straat van spanning. Met een iPad namen ze foto’s en met mijn telefoon. Dit moest binnen 30 minuten, daarna zouden de verdachten we weg zijn. Ik appte zogenaamd alles door.
Tot slot kregen ze de opdracht om even te ontspannen en te eten. Ik had een spionnenfilm voor ze. Na het eten zou de onderwijsinspectie of meester contact met ze opnemen.
Na de film meester geappt, dat hij kon bellen. De kids riepen hard door elkaar. Meester zei dat alles goed was gekomen. Dankzij hun hulp. Wat waren ze trots!!!
Ik had een fantastisch feestje. Vol spanning, maar eigenlijk heel relaxed!!!!
Bedankt voor de leuke puzzels. We hebben genoten.

Wies - 22-06-2018 13:25

Het was een groot succes! We hebben het spel in een oud schoolgebouw gespeeld in twee groepen. Een groep in het oude materiaalhok en een groep in het oude fietsenschuurtje.
We hebben eerst deel 1 gedaan, daarna wat lekkers gegeten en gedronken en toen deel 2. Het was spannend, omdat we het in twee groepen deden, wie het eerst klaar was met de minste vragen/hints. Elke groep had een mobiele telefoon met internet en ze konden vragen stellen via de app, eventueel met foto om duidelijk te maken welke puzzel ze mee bezig waren. Ook de oplossing moest over de app, zodat ik een eindtijd had. Zo hoefden ze de ruimtes niet te verlaten, tot ik zei dat ze eruit mochten.
Na deel 2 (mijn dochter heeft het telefoonnummer nog gedraaid, oei J) moesten we naar onze volgende afspraak (trampo springen). Daar waren we pas om half 10 ’s avonds van terug.
Ik had al voorgesteld om deel 3 daarna te doen, met in mijn achterhoofd om dat dan thuis te doen in twee ruimtes. Maar de meiden wilden per se terug naar het oude schoolgebouw. Lekker spannend, in het donker. Omdat ik in 1 vd ruimtes geen lichtknopje kon vinden, besloot ik dat allebei de groepen in het donker met een zaklamp moesten werken. Dat maakte het extra spannend.
De winnende groep mocht als eerste om beurten een koningsmantel omdoen, waarna de tweede groep hem om beurten aan mocht doen. Ik was namelijk vergeten om er een prijs bij te bedenken, en had deze gelukkig nog in de verpakking liggen ivm niet gebruikt op koningsdag. Ik kon hem net op tijd meegrijpen toen we onderweg gingen voor deel 3.
De hele groep bleef slapen, dus er was tijd genoeg om alle kinderen de koningsmantel om te hangen. Kortom, een groot succes, mede dankzij het escaperoom pakket.

RvW - 12-06-2018 21:46

Voor het verjaardagsfeestje van m'n dochter (8jaar) gebruikt. Ze had wat te veel kinderen waardoor ik ze telkens in 2 grepen verdeelde en na elk deel kwam er even iets anders (Cadeautjes, klok pimpen), warana de groepen dmv loting weer opnieuw werden vastgesteld. Ze zijn met de escape room bij elkaar opgeteld ruim 1.15uur mee zoet geweest. Omdat ik in de reviews had gelezen dat deel 3 wat anders, moeilijker was heb ik bij het slot van het derde deel een confetti kanon gebruikt. de helft was super fanatiek en had deel 3 echt nodig voor de volledige afronding. De andere helft had het een beetje gehad en waren drukker met de kamer dan met de opdrachten. Toen in het eind filmpje (deze hebben we als enige gebruikt) de tekst uitgesproken werd 'Jullie zijn echte toppers' heb ik confetti over ze heen gegooid. Dat maakte ook het slot voor iedereen weer helemaal geweldig! Alle kinderen waren super enthousiast!

Ilonka - 02-05-2018 23:09

Ik heb deze escape room gebruikt voor een neven en nichtendag. 'S Avonds stond er een 'echte' escaperoom op het programma dus vond ik het wel leuk dat er 's middags wat gepuzzeld werd in deze stijl.
Al zoekende op internet kwam ik deze escaperoom tegen. Na wat tips van Sandra om het voor volwassenen geschikt te maken, heb ik het pakket besteld. Ik heb de opdrachten eerst zelf gemaakt en ik vond het heel erg leuk in elkaar gezet!
Voor onze groep heb ik het wat ingewikkelder gemaakt door puzzels in meerdere delen te knippen en de puzzels van deel 1 en deel 2 door elkaar te doen.
Ik had voor iedereen een envelop (waren met 12 volwassenen) gemaakt met opdrachten ( of delen ervan). Ik heb geen introductie gedaan en alleen de opdracht gegeven dat ik op zoek was naar een code en een 06 nummer.
Iedereen was enthousiast en het was een leuke (vullende) middag.
Vooral toen ik erbij vertelde dat deze escaperoom eigenlijk voor kinderen was, werden ze nog wat fanatieker �.
Al met al waren ze er wel een uur zoet mee.
Deze escaperoom is dus ook voor volwassenen een aanrader!

Monique - 10-04-2018 17:00

Afgelopen zaterdag, met 7 kinderen van 8-9 jaar, de Escape room gedaan met het kinderfeestje van onze dochter. Door de uitnodiging hadden de kinderen er al heel veel zin in. De eerste 2 delen werd er heel goed samengewerkt. De kinderen controleerden en corrigeerden elkaar ook, waardoor ze de meeste 'probleempjes' toch zelf opgelost hadden. Na het tweede deel hadden we tijdens het filmpje een pauze ingelast omdat ze ook al meer dan een uur bezig waren. Grappig was dat ze het telefoonnummer echt wilden bellen! Bij het derde deel waren sommige kinderen wat passiever en niet meer met het speurwerk bezig, maar door het doorzettingsvermogen van de andere helft van de groep was het toch gelukt. Bij het derde deel heb ik ook meer hints moeten geven.
Maar de reacties die ik teruggekregen heb zijn erg positief. De belangrijkste was van mijn dochter zelf die genoten heeft van haar kinderfeestje.
Een dikke compliment voor het mooie, complete pakket!

Misschien nog wel een idee om de introductie ook d.m.v een filmpje te kunnen doen.

Marleen - 05-04-2018 11:00

Afgelopen vrijdag de escape room gedaan met 7 kinderen van 8 jaar.
Ze hebben het erg leuk gevonden.
Na deel 1 waren ze allemaal zo hyper dat we een.pauze hebben ingelast en zijn ze even wezen buiten spelen. Vol frisse moed weer verder met deel 2. Heel af en toe een hint moeten geven. Met 7 kinderen was het soms wel wat lastig doordat er niet altijd goed werd samengewerkt dus soms bewust ze in twee of drietallen opgesplitst die ieder een puzzel gingen oplossen. Deel 3 was zoals eerder gezegd heel anders en voor deze groep best lastig. Maar er waren er 2 die logische verbanden konden leggen en zo zijn ze toch erg ver gekomen.
Al met al zijn ze zeker anderhalf uur zoet geweest.
Vooraf hebben we ze een woordzoeker gegeven die we online gemaakt hadden met daarin alle namen van de kinderen en woorden die te maken hadden met het feestje. De oplossing was dan: zijn jullie er klaar voor.
Verder hadden we voor elk kind een zonnebril om een geheim agent tintje er aan te geven.
Echt superleuk in elkaar gezet.
En super om te doen.
Filmpjes hebben we niet gebruikt maar wel het script.

EK - 12-03-2018 21:25

Ontzettend leuke avond gehad met mijn vrijwilligerswerk.
Het is een mooi duidelijk pakket en met een kleine voorbereiding een leuke vullende activiteit.
Jammer dat het laatste filmpje niet werkte. Maar met een beetje eigen creativiteit opgelost.

Geert K. - 12-03-2018 12:34

Mijn complimenten, het verhaal zat goed in elkaar!
We hebben allemaal veel plezier gehad!

Marjolein - 15-02-2018 09:44

Wat hebben we een prachtig feest gehad! De jongens (9/10 jaar) waren in twee groepen verdeeld. De ene groep ging een fotospeurtocht doen en de andere groep ging de escaperoom in. Het was af en toe best pittig om de puzzels op te lossen, maar door goed samen te werken kwamen ze er wel! Het was zeer gevarieerd!

Het was erg leuk om te zien hoe de twee verschillende groepjes te werk gingen. Het ene groepje werkte bijna niet samen en het andere groepje wel. Dit zag je dus ook terug in de eindtijd; het groepje dat samenwerkte was er (met veel minder tips van mij) in 49 minuten uit. Het andere groepje was er in 59 minuten uit.

Vooraf heb ik mij wel heel goed in moeten lezen, dit kostte best veel tijd. Maar het was de tijdsinvestering meer dan waard!!

Dank je wel voor het geweldige kinderfeest!

Ps. Na het eerste gedeelte moesten de kinderen de code invoeren op een cijferslot die vastzat aan een ketting om het la.

mama Luuk - 06-02-2018 10:24

Ontzettend leuk!!!

Wij hadden een groep van 7 jongens/meiden tussen de 7-8 jaar. De eerste twee delen vonden ze echt super leuk & deed iedereen ook erg leuk mee. Deel drie was lastig.
Het geheel is echt super leuk in elkaar gezet, mijn complimenten

De kinderen & wij hebben ons heel goed vermaakt, dank je wel!

Andra - 22-01-2018 21:18

Erg leuk om te spelen! Ik heb het gebruikt op school als na schoolse activiteit.
De kinderen waren erg enthousiast.

Nettie - 22-01-2018 19:05

We hebben afgelopen zaterdag de Escape Room gedaan. Met 6 meiden van 9/10 jaar. Ze waren erg enthousiast. Ik had t wel wat spannender gemaakt door een echt buro te gebruiken in de schuur (die hadden we daar al staan) en deze af te sluiten met een slot, waarvan ze de code kregen nadat ze de code van opdracht 1 hadden opgelost. De puzzels van opdracht 1 waren ook verstopt in de schuur. Puzzels van opdracht 2 lagen ook wat verspreid en verstopt in en tussen t speelgoed in t buro. Opdracht 3 vonden de meiden ook de lastigste. Uiteindelijk hebben ze inclusief het zoekwerk er 85 minuten over gedaan, met trouwens weinig hints. De filmpjes had ik vantevoren als linkje naar mn mailadres gestuurd, zodat ik daar alleen maar op hoefde te klikken. Iedereen vond t erg leuk en complimenten voor de uitvoering, bedenken van de puzzels. Ik had er zelf al heel veel zin in vantevoren.

FeestIdee - 19-01-2018 14:37

Een blog over onze Escape Room! Wat ontzettend leuk om het bij anderen in actie te zien!
Bedankt Maaike en Joyce!

Helaas kan ik geen link in dit veld maken, dus als je het artikel wilt lezen, kun je de link het beste kopiëren en plakken:

https://maaikeschrijftop.nl/kinderfeestje-escaperoom/

Kaat - 12-01-2018 16:00

Deel 1 en deel 2 van jouw escaperoom zaten prima in mekaar en waren heel leuk. Deel 3 werd er precies wat aangeplakt, er zaten niet meer de gevarieerde opdrachten in zoals bij het eerste en tweede deel. Deel 3 werd als wat minder leuk ervaren, maar algemeen was het zeker geslaagd! Dank je wel!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Kaat,
Bedankt voor je review. Het derde deel had ik bewust wat anders gemaakt om de kinderen de zaak te laten oplossen en wat speurwerk in te bouwen voor de geheim agenten. Ik kan me desondanks wel voorstellen dat als je eenmaal lekker in het oplossen van puzzels zit, en dan iets anders moet gaan doen, dat dan een tegenvaller kan zijn. Ik hoop dat het voor de meeste groepjes een welkome afwisseling is.
Toch goed om te horen hoe het in de praktijk uitpakt!
Bedankt voor de terugkoppeling!

Iris linssen - 15-12-2017 09:29

Wij hebben vrijdag 8 dec de meidenparty van onze dochter gevierd. Wij hadden 8 meiden in de leeftijd van 11/12 jaar.We zijn gestart met het spel de Escape Room.
Ze sprongen er direct heel enthousiast in. Binnen het uur hebben ze niet gered, hun tijd was 1 uur en 10 minuten. Maar zo leuk.....
Alleen jammer dat filmpje 2 en 3 niet openden. Maar ook dat mocht de pret niet drukken.....
We kregen na afloop alleen mee leuke, positieve reacties!
Top 👍

Lieve - 30-11-2017 10:47

Gisteren het Escape room feestje gehad met 6 meiden van rond de 10. Ze vonden het superleuk!
Ze hadden even wat opstartproblemen, maar al snel zaten ze er vol in. Ze wilde steeds maar door en hoefden geen pauze. Ze werkten goed samen en ieder pakte zijn rol. Ze hadden niet veel hints nodig, ze kwamen overal zelf achter. Hele slimme meiden;-)
Ze hebben genoten en wij ook! Een aanrader!

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik