De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Escape Room kinderen 5 10
Escape Room kinderen
Reviews | Review toevoegen

Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.

€ 25,00
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Escape Room voor kinderen

Meester Maarten is niet op school. Wat is er met hem gebeurd? Was hij een spion of een geheim agent en wat deed hij op school? Speel deze geheim agent escape room en ontrafel het geheim van Meester Maarten.
Dit feestje is geschikt voor 3 tot 7 kinderen van 7 tot 12 jaar.
 

Codes oplossen

Allereerst krijgen de kinderen een lesje code ontcijferen. Daarna begint het spel. Een spelleider leest het begin verhaal voor en daarna start de tijd. Kunnen de kinderen binnen 1 uur het mysterie oplossen? Met meer dan 20 verschillende puzzels en raadsels ontcijferen de jonge geheim agenten alle codes en ontdekken wat er met Meester Maarten aan de hand is. Met 3 filmpjes om het verhaal te ondersteunen!
En zijn ze niet binnen de tijd klaar? Speel dan gerust door!
 

Escape Room pakket

Dit Escape Room feestpakket bestaat uit:

  • Draaiboek met uitleg
  • Script met verhaal en hints
  • Uitgebreide beschrijving van de oplossingen
  • Puzzels, raadsels en geheime code's
  • 7 Uitnodigingen, A5 formaat geprint op 200 grs. papier
  • Toegang tot 3 filmpjes op internet
   
 

Escape room kinderfeestje aantallen

Het pakket is standaard voor 7 kinderen. De Escape Room kan gespeeld worden door 3 tot 7 kinderen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

EK -

Ontzettend leuke avond gehad met mijn vrijwilligerswerk.
Het is een mooi duidelijk pakket en met een kleine voorbereiding een leuke vullende activiteit.
Jammer dat het laatste filmpje niet werkte. Maar met een beetje eigen creativiteit opgelost.

Geert K. -

Mijn complimenten, het verhaal zat goed in elkaar!
We hebben allemaal veel plezier gehad!

Marjolein -

Wat hebben we een prachtig feest gehad! De jongens (9/10 jaar) waren in twee groepen verdeeld. De ene groep ging een fotospeurtocht doen en de andere groep ging de escaperoom in. Het was af en toe best pittig om de puzzels op te lossen, maar door goed samen te werken kwamen ze er wel! Het was zeer gevarieerd!

Het was erg leuk om te zien hoe de twee verschillende groepjes te werk gingen. Het ene groepje werkte bijna niet samen en het andere groepje wel. Dit zag je dus ook terug in de eindtijd; het groepje dat samenwerkte was er (met veel minder tips van mij) in 49 minuten uit. Het andere groepje was er in 59 minuten uit.

Vooraf heb ik mij wel heel goed in moeten lezen, dit kostte best veel tijd. Maar het was de tijdsinvestering meer dan waard!!

Dank je wel voor het geweldige kinderfeest!

Ps. Na het eerste gedeelte moesten de kinderen de code invoeren op een cijferslot die vastzat aan een ketting om het la.

mama Luuk -

Ontzettend leuk!!!

Wij hadden een groep van 7 jongens/meiden tussen de 7-8 jaar. De eerste twee delen vonden ze echt super leuk & deed iedereen ook erg leuk mee. Deel drie was lastig.
Het geheel is echt super leuk in elkaar gezet, mijn complimenten

De kinderen & wij hebben ons heel goed vermaakt, dank je wel!

Andra -

Erg leuk om te spelen! Ik heb het gebruikt op school als na schoolse activiteit.
De kinderen waren erg enthousiast.

Nettie -

We hebben afgelopen zaterdag de Escape Room gedaan. Met 6 meiden van 9/10 jaar. Ze waren erg enthousiast. Ik had t wel wat spannender gemaakt door een echt buro te gebruiken in de schuur (die hadden we daar al staan) en deze af te sluiten met een slot, waarvan ze de code kregen nadat ze de code van opdracht 1 hadden opgelost. De puzzels van opdracht 1 waren ook verstopt in de schuur. Puzzels van opdracht 2 lagen ook wat verspreid en verstopt in en tussen t speelgoed in t buro. Opdracht 3 vonden de meiden ook de lastigste. Uiteindelijk hebben ze inclusief het zoekwerk er 85 minuten over gedaan, met trouwens weinig hints. De filmpjes had ik vantevoren als linkje naar mn mailadres gestuurd, zodat ik daar alleen maar op hoefde te klikken. Iedereen vond t erg leuk en complimenten voor de uitvoering, bedenken van de puzzels. Ik had er zelf al heel veel zin in vantevoren.

FeestIdee -

Een blog over onze Escape Room! Wat ontzettend leuk om het bij anderen in actie te zien!
Bedankt Maaike en Joyce!

Helaas kan ik geen link in dit veld maken, dus als je het artikel wilt lezen, kun je de link het beste kopiëren en plakken:

https://maaikeschrijftop.nl/kinderfeestje-escaperoom/

Kaat -

Deel 1 en deel 2 van jouw escaperoom zaten prima in mekaar en waren heel leuk. Deel 3 werd er precies wat aangeplakt, er zaten niet meer de gevarieerde opdrachten in zoals bij het eerste en tweede deel. Deel 3 werd als wat minder leuk ervaren, maar algemeen was het zeker geslaagd! Dank je wel!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Kaat,
Bedankt voor je review. Het derde deel had ik bewust wat anders gemaakt om de kinderen de zaak te laten oplossen en wat speurwerk in te bouwen voor de geheim agenten. Ik kan me desondanks wel voorstellen dat als je eenmaal lekker in het oplossen van puzzels zit, en dan iets anders moet gaan doen, dat dan een tegenvaller kan zijn. Ik hoop dat het voor de meeste groepjes een welkome afwisseling is.
Toch goed om te horen hoe het in de praktijk uitpakt!
Bedankt voor de terugkoppeling!

Iris linssen -

Wij hebben vrijdag 8 dec de meidenparty van onze dochter gevierd. Wij hadden 8 meiden in de leeftijd van 11/12 jaar.We zijn gestart met het spel de Escape Room.
Ze sprongen er direct heel enthousiast in. Binnen het uur hebben ze niet gered, hun tijd was 1 uur en 10 minuten. Maar zo leuk.....
Alleen jammer dat filmpje 2 en 3 niet openden. Maar ook dat mocht de pret niet drukken.....
We kregen na afloop alleen mee leuke, positieve reacties!
Top 👍

Lieve -

Gisteren het Escape room feestje gehad met 6 meiden van rond de 10. Ze vonden het superleuk!
Ze hadden even wat opstartproblemen, maar al snel zaten ze er vol in. Ze wilde steeds maar door en hoefden geen pauze. Ze werkten goed samen en ieder pakte zijn rol. Ze hadden niet veel hints nodig, ze kwamen overal zelf achter. Hele slimme meiden;-)
Ze hebben genoten en wij ook! Een aanrader!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik