De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Escape Room kinderen 5 22
Escape Room kinderen
Reviews | Review toevoegen

Organiseer je eigen Escape Room kinderfeestje thuis. Het thema is Geheim Agent. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.

€ 25,00
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Escape Room voor kinderen

Meester Maarten is niet op school. Wat is er met hem gebeurd? Was hij een spion of een geheim agent en wat deed hij op school? Speel deze geheim agent escape room en ontrafel het geheim van Meester Maarten.
Dit feestje is geschikt voor 3 tot 7 kinderen van 7 tot 12 jaar.
 

Codes oplossen

Allereerst krijgen de kinderen een lesje code ontcijferen. Daarna begint het spel. Een spelleider leest het begin verhaal voor en daarna start de tijd. Kunnen de kinderen binnen 1 uur het mysterie oplossen? Met meer dan 20 verschillende puzzels en raadsels ontcijferen de jonge geheim agenten alle codes en ontdekken wat er met Meester Maarten aan de hand is. Met 3 filmpjes om het verhaal te ondersteunen!
En zijn ze niet binnen de tijd klaar? Speel dan gerust door!
 

Escape Room pakket

Dit Escape Room feestpakket bestaat uit:

  • Draaiboek met uitleg
  • Script met verhaal en hints
  • Uitgebreide beschrijving van de oplossingen
  • Puzzels, raadsels en geheime code's
  • 7 Uitnodigingen, A5 formaat geprint op 200 grs. papier
  • Toegang tot 3 filmpjes op internet
   
 

Escape room kinderfeestje aantallen

Het pakket is standaard voor 7 kinderen. De Escape Room kan gespeeld worden door 3 tot 7 kinderen.

Lees ook de veelgestelde vragen over deze escape room.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Bertwin -

Het feest was geslaagd! De meiden (6) gingen eerst een bord en een glas versieren/verven. Daarna begonnen we met het spel 'escape room'.
Ze zaten er al snel helemaal in. Het was moeilijk voor ons (vader en moeder) om ons er niet mee te bemoeien ;). Het duurde ruim een uur.
Het laatste deel hebben we echt geholpen, omdat dit te lastig was voor ze. De leeftijd van de meiden is rond de 10 jaar.

Ruthie -

Geweldig!
Het filmpje vonden ze kinderachtig maar toch leuk. Het waren 11 jarige jongens.
Ze hebben genoten.
Echt een aanrader !

Marjan -

Onze dochter werd 11 en had het al enkele jaren over een Escaperoom. Er over gedacht zelf iets in elkaar te zetten, maar toen ik door kreeg hoeveel tijd dat ging kosten, ben ik gaan zoeken op internet en zodoende uitgekomen bij deze escaperoom.
De 8 meiden hadden eerst een actief programma gedaan om alle energie kwijt te raken en gingen na het eten met de escaperoom aan de gang. Ze gingen eigenlijk uit zichzelf al in 2-tallen of soms alleen 'werken'. Doordat het groep 8-meiden waren, hoefden wij niet heel veel hints te geven, maar zo af en toe. Een meisje dat op school niet zo goed presteert, dacht bij voorbaat dat ze 'hier niet goed in zou zijn'. Maar ze deed het juist prima en dat was leuk om te benoemen en voor haar om te bemerken.
Bij deel 3 kwamen er wat irritaties onderling, omdat de groep toen eigenlijk te groot was om gezamenlijk te werken. In tweetallen werken lukt bij dat deel niet zo goed. Je krijgt dan dat een deel toe gaat kijken. Als ze dat zelf prima vinden, is dat ook prima, maar als ze liever ook willen oplossen, is het wat lastiger. We hebben toen zelf gestuurd dat een paar andere meiden verder mochten denken na een eerste aanzet door wat andere meiden.

Het programma zit erg goed en leuk in elkaar! Je moet het tevoren wel goed doorkijken om het zelf even door te hebben, maar je hebt er niet vreselijk veel werk aan (tenzij je er zelf nog van alles bij bedenkt). De filmpjes waren leuk, maar niet noodzakelijk, dus ook prima te spelen zonder de filmpjes.

Wat mij en de feestvierende meiden betreft een aanrader!!

Marlies -

De 6 dames op het feestje van mijn dochter (9 / 10 jaar) hebben zich erg vermaakt. Het leuke was dat diegenen die op school snel meekomen met de escaperoom genoeg uitdaging hadden (een iemand verwachte dat het voor haar te gemakkelijk zou zijn). Wat me opviel was dat de oplossingen soms juist weg kwamen bij diegenen die op school in een rustiger tempo meekomen. Kennelijk zijn zij wat meer gewend om rustig te blijven en te zoeken naar creatieve mogelijkheden als ze niet weten wat een oplossing is. Dus ze vonden het allemaal leuk.
Terwijl ik dacht alleen maar een papieren pakket te hebben kwam het voor hen helemaal tot leven. Ze zaten in een andere kamer van het huis. Er waren er 2 bij die niet meer achter de deuren in de kamer durfden te kijken want meester Maarten kon wel ergens verstopt zitten... zo spannend vonden ze het.

Niki -

Erg leuk feestje!

Gebruikt voor het feestje van mijn dochter. Zij is 9 geworden.
De puzzels waren soms wat moeilijk maar met de hints kregen ze het voor elkaar.
Veel enthousiaste reacties van de andere ouders gekregen na afloop.

Het vergt wel wat voorbereiding maar is het zeker waard!

Danielle -

Erg leuk en compleet pakket.
Uitdagende puzzels.
We hebben de kinderen wel wat gestuurd in het oplossen.
We lieten ze twee aan twee puzzels oplossen, dat ging beter dan met de hele groep alle puzzels bekijken.
Absoluut een aanrader, zeker omdat het een stuk betaalbaarder is dan een Escaperoom in één of ander centrum ;-)

Monique -

Ik heb het pakket gebruikt voor het spionnenfeestje van mijn 8-jarige zoon.
In de week van het feestje een koffer aan zijn meester gegeven, met de vraag of de jarige job deze bij mij wilde afgeven op de dag van het partijtje. In de klas vroegen de kinderen al af, wat de code was en hebben ze het proberen te openen.
Op de dag van het feestje namen we de koffer mee zogenaamd niet wetende waarvoor. Na de cadeautjes en een taartje lag er een brief in de brievenbus. De jarige las dit voor en zo kwamen ze tot de ontdekking dat hun meester was ontvoerd!!! Totale paniek en een grote reactie. WE MOETEN MEESTER REDDEN!!!
In de brief, die van de onderwijsinspectie was, stond dat ze twijfelde of meester wel echt een meester was of een spion. Ze vonden deze puzzels in de klas en als de kinderen ze konden oplossen, dan waren ze toch echt voor de kinderen bedoeld en gingen ze meester helpen.
De kinderen gingen direct aan de slag (deel 1) van het pakket. Sommigen werkten samen, anderen alleen. Toen ze het sleutelkaartje gaandeweg invulden, bedachten ze ineens, dat dit de code van de koffer was. Ik kon goed sturen, zonder dat het opviel en ze waren door het dolle dat de koffer geopend kon worden.
In de koffer zat weer een brief, van hun meester, met uitleg en andere puzzels. (Deel 2). Weer gingen ze enthousiast aan de slag. Ze vonden een telefoonnummer. Het maakte niet echt uit of ze een foutje maakte, want ik had een gesprek geregeld met de onderwijsinspectie.
De kinderen vertelden het verhaal en de inspectie had tot slot nog een opdracht terwijl zij de meester gingen redden: de verdachten fotograferen. Ze kregen een lijstje met 10 opdrachten. Bijv. Een groepsfoto maken, iemand met een hond, met een telefoon, etc.
De kids gingen fluisterend over straat van spanning. Met een iPad namen ze foto’s en met mijn telefoon. Dit moest binnen 30 minuten, daarna zouden de verdachten we weg zijn. Ik appte zogenaamd alles door.
Tot slot kregen ze de opdracht om even te ontspannen en te eten. Ik had een spionnenfilm voor ze. Na het eten zou de onderwijsinspectie of meester contact met ze opnemen.
Na de film meester geappt, dat hij kon bellen. De kids riepen hard door elkaar. Meester zei dat alles goed was gekomen. Dankzij hun hulp. Wat waren ze trots!!!
Ik had een fantastisch feestje. Vol spanning, maar eigenlijk heel relaxed!!!!
Bedankt voor de leuke puzzels. We hebben genoten.

Wies -

Het was een groot succes! We hebben het spel in een oud schoolgebouw gespeeld in twee groepen. Een groep in het oude materiaalhok en een groep in het oude fietsenschuurtje.
We hebben eerst deel 1 gedaan, daarna wat lekkers gegeten en gedronken en toen deel 2. Het was spannend, omdat we het in twee groepen deden, wie het eerst klaar was met de minste vragen/hints. Elke groep had een mobiele telefoon met internet en ze konden vragen stellen via de app, eventueel met foto om duidelijk te maken welke puzzel ze mee bezig waren. Ook de oplossing moest over de app, zodat ik een eindtijd had. Zo hoefden ze de ruimtes niet te verlaten, tot ik zei dat ze eruit mochten.
Na deel 2 (mijn dochter heeft het telefoonnummer nog gedraaid, oei J) moesten we naar onze volgende afspraak (trampo springen). Daar waren we pas om half 10 ’s avonds van terug.
Ik had al voorgesteld om deel 3 daarna te doen, met in mijn achterhoofd om dat dan thuis te doen in twee ruimtes. Maar de meiden wilden per se terug naar het oude schoolgebouw. Lekker spannend, in het donker. Omdat ik in 1 vd ruimtes geen lichtknopje kon vinden, besloot ik dat allebei de groepen in het donker met een zaklamp moesten werken. Dat maakte het extra spannend.
De winnende groep mocht als eerste om beurten een koningsmantel omdoen, waarna de tweede groep hem om beurten aan mocht doen. Ik was namelijk vergeten om er een prijs bij te bedenken, en had deze gelukkig nog in de verpakking liggen ivm niet gebruikt op koningsdag. Ik kon hem net op tijd meegrijpen toen we onderweg gingen voor deel 3.
De hele groep bleef slapen, dus er was tijd genoeg om alle kinderen de koningsmantel om te hangen. Kortom, een groot succes, mede dankzij het escaperoom pakket.

RvW -

Voor het verjaardagsfeestje van m'n dochter (8jaar) gebruikt. Ze had wat te veel kinderen waardoor ik ze telkens in 2 grepen verdeelde en na elk deel kwam er even iets anders (Cadeautjes, klok pimpen), warana de groepen dmv loting weer opnieuw werden vastgesteld. Ze zijn met de escape room bij elkaar opgeteld ruim 1.15uur mee zoet geweest. Omdat ik in de reviews had gelezen dat deel 3 wat anders, moeilijker was heb ik bij het slot van het derde deel een confetti kanon gebruikt. de helft was super fanatiek en had deel 3 echt nodig voor de volledige afronding. De andere helft had het een beetje gehad en waren drukker met de kamer dan met de opdrachten. Toen in het eind filmpje (deze hebben we als enige gebruikt) de tekst uitgesproken werd 'Jullie zijn echte toppers' heb ik confetti over ze heen gegooid. Dat maakte ook het slot voor iedereen weer helemaal geweldig! Alle kinderen waren super enthousiast!

Ilonka -

Ik heb deze escape room gebruikt voor een neven en nichtendag. 'S Avonds stond er een 'echte' escaperoom op het programma dus vond ik het wel leuk dat er 's middags wat gepuzzeld werd in deze stijl.
Al zoekende op internet kwam ik deze escaperoom tegen. Na wat tips van Sandra om het voor volwassenen geschikt te maken, heb ik het pakket besteld. Ik heb de opdrachten eerst zelf gemaakt en ik vond het heel erg leuk in elkaar gezet!
Voor onze groep heb ik het wat ingewikkelder gemaakt door puzzels in meerdere delen te knippen en de puzzels van deel 1 en deel 2 door elkaar te doen.
Ik had voor iedereen een envelop (waren met 12 volwassenen) gemaakt met opdrachten ( of delen ervan). Ik heb geen introductie gedaan en alleen de opdracht gegeven dat ik op zoek was naar een code en een 06 nummer.
Iedereen was enthousiast en het was een leuke (vullende) middag.
Vooral toen ik erbij vertelde dat deze escaperoom eigenlijk voor kinderen was, werden ze nog wat fanatieker �.
Al met al waren ze er wel een uur zoet mee.
Deze escaperoom is dus ook voor volwassenen een aanrader!

Monique -

Afgelopen zaterdag, met 7 kinderen van 8-9 jaar, de Escape room gedaan met het kinderfeestje van onze dochter. Door de uitnodiging hadden de kinderen er al heel veel zin in. De eerste 2 delen werd er heel goed samengewerkt. De kinderen controleerden en corrigeerden elkaar ook, waardoor ze de meeste 'probleempjes' toch zelf opgelost hadden. Na het tweede deel hadden we tijdens het filmpje een pauze ingelast omdat ze ook al meer dan een uur bezig waren. Grappig was dat ze het telefoonnummer echt wilden bellen! Bij het derde deel waren sommige kinderen wat passiever en niet meer met het speurwerk bezig, maar door het doorzettingsvermogen van de andere helft van de groep was het toch gelukt. Bij het derde deel heb ik ook meer hints moeten geven.
Maar de reacties die ik teruggekregen heb zijn erg positief. De belangrijkste was van mijn dochter zelf die genoten heeft van haar kinderfeestje.
Een dikke compliment voor het mooie, complete pakket!

Misschien nog wel een idee om de introductie ook d.m.v een filmpje te kunnen doen.

Marleen -

Afgelopen vrijdag de escape room gedaan met 7 kinderen van 8 jaar.
Ze hebben het erg leuk gevonden.
Na deel 1 waren ze allemaal zo hyper dat we een.pauze hebben ingelast en zijn ze even wezen buiten spelen. Vol frisse moed weer verder met deel 2. Heel af en toe een hint moeten geven. Met 7 kinderen was het soms wel wat lastig doordat er niet altijd goed werd samengewerkt dus soms bewust ze in twee of drietallen opgesplitst die ieder een puzzel gingen oplossen. Deel 3 was zoals eerder gezegd heel anders en voor deze groep best lastig. Maar er waren er 2 die logische verbanden konden leggen en zo zijn ze toch erg ver gekomen.
Al met al zijn ze zeker anderhalf uur zoet geweest.
Vooraf hebben we ze een woordzoeker gegeven die we online gemaakt hadden met daarin alle namen van de kinderen en woorden die te maken hadden met het feestje. De oplossing was dan: zijn jullie er klaar voor.
Verder hadden we voor elk kind een zonnebril om een geheim agent tintje er aan te geven.
Echt superleuk in elkaar gezet.
En super om te doen.
Filmpjes hebben we niet gebruikt maar wel het script.

EK -

Ontzettend leuke avond gehad met mijn vrijwilligerswerk.
Het is een mooi duidelijk pakket en met een kleine voorbereiding een leuke vullende activiteit.
Jammer dat het laatste filmpje niet werkte. Maar met een beetje eigen creativiteit opgelost.

Geert K. -

Mijn complimenten, het verhaal zat goed in elkaar!
We hebben allemaal veel plezier gehad!

Marjolein -

Wat hebben we een prachtig feest gehad! De jongens (9/10 jaar) waren in twee groepen verdeeld. De ene groep ging een fotospeurtocht doen en de andere groep ging de escaperoom in. Het was af en toe best pittig om de puzzels op te lossen, maar door goed samen te werken kwamen ze er wel! Het was zeer gevarieerd!

Het was erg leuk om te zien hoe de twee verschillende groepjes te werk gingen. Het ene groepje werkte bijna niet samen en het andere groepje wel. Dit zag je dus ook terug in de eindtijd; het groepje dat samenwerkte was er (met veel minder tips van mij) in 49 minuten uit. Het andere groepje was er in 59 minuten uit.

Vooraf heb ik mij wel heel goed in moeten lezen, dit kostte best veel tijd. Maar het was de tijdsinvestering meer dan waard!!

Dank je wel voor het geweldige kinderfeest!

Ps. Na het eerste gedeelte moesten de kinderen de code invoeren op een cijferslot die vastzat aan een ketting om het la.

mama Luuk -

Ontzettend leuk!!!

Wij hadden een groep van 7 jongens/meiden tussen de 7-8 jaar. De eerste twee delen vonden ze echt super leuk & deed iedereen ook erg leuk mee. Deel drie was lastig.
Het geheel is echt super leuk in elkaar gezet, mijn complimenten

De kinderen & wij hebben ons heel goed vermaakt, dank je wel!

Andra -

Erg leuk om te spelen! Ik heb het gebruikt op school als na schoolse activiteit.
De kinderen waren erg enthousiast.

Nettie -

We hebben afgelopen zaterdag de Escape Room gedaan. Met 6 meiden van 9/10 jaar. Ze waren erg enthousiast. Ik had t wel wat spannender gemaakt door een echt buro te gebruiken in de schuur (die hadden we daar al staan) en deze af te sluiten met een slot, waarvan ze de code kregen nadat ze de code van opdracht 1 hadden opgelost. De puzzels van opdracht 1 waren ook verstopt in de schuur. Puzzels van opdracht 2 lagen ook wat verspreid en verstopt in en tussen t speelgoed in t buro. Opdracht 3 vonden de meiden ook de lastigste. Uiteindelijk hebben ze inclusief het zoekwerk er 85 minuten over gedaan, met trouwens weinig hints. De filmpjes had ik vantevoren als linkje naar mn mailadres gestuurd, zodat ik daar alleen maar op hoefde te klikken. Iedereen vond t erg leuk en complimenten voor de uitvoering, bedenken van de puzzels. Ik had er zelf al heel veel zin in vantevoren.

FeestIdee -

Een blog over onze Escape Room! Wat ontzettend leuk om het bij anderen in actie te zien!
Bedankt Maaike en Joyce!

Helaas kan ik geen link in dit veld maken, dus als je het artikel wilt lezen, kun je de link het beste kopiëren en plakken:

https://maaikeschrijftop.nl/kinderfeestje-escaperoom/

Kaat -

Deel 1 en deel 2 van jouw escaperoom zaten prima in mekaar en waren heel leuk. Deel 3 werd er precies wat aangeplakt, er zaten niet meer de gevarieerde opdrachten in zoals bij het eerste en tweede deel. Deel 3 werd als wat minder leuk ervaren, maar algemeen was het zeker geslaagd! Dank je wel!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Kaat,
Bedankt voor je review. Het derde deel had ik bewust wat anders gemaakt om de kinderen de zaak te laten oplossen en wat speurwerk in te bouwen voor de geheim agenten. Ik kan me desondanks wel voorstellen dat als je eenmaal lekker in het oplossen van puzzels zit, en dan iets anders moet gaan doen, dat dan een tegenvaller kan zijn. Ik hoop dat het voor de meeste groepjes een welkome afwisseling is.
Toch goed om te horen hoe het in de praktijk uitpakt!
Bedankt voor de terugkoppeling!

Iris linssen -

Wij hebben vrijdag 8 dec de meidenparty van onze dochter gevierd. Wij hadden 8 meiden in de leeftijd van 11/12 jaar.We zijn gestart met het spel de Escape Room.
Ze sprongen er direct heel enthousiast in. Binnen het uur hebben ze niet gered, hun tijd was 1 uur en 10 minuten. Maar zo leuk.....
Alleen jammer dat filmpje 2 en 3 niet openden. Maar ook dat mocht de pret niet drukken.....
We kregen na afloop alleen mee leuke, positieve reacties!
Top 👍

Lieve -

Gisteren het Escape room feestje gehad met 6 meiden van rond de 10. Ze vonden het superleuk!
Ze hadden even wat opstartproblemen, maar al snel zaten ze er vol in. Ze wilde steeds maar door en hoefden geen pauze. Ze werkten goed samen en ieder pakte zijn rol. Ze hadden niet veel hints nodig, ze kwamen overal zelf achter. Hele slimme meiden;-)
Ze hebben genoten en wij ook! Een aanrader!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik