De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Thema / Geheim agent / Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven van Wakkerdam kaartspel kaarten Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven van Wakkerdam kaartspel kaarten Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven van Wakkerdam
0 Review | Review toevoegen
Weerwolven van Wakkerdam is een party spel voor grote groepen. Een topper voor een kinderfeest of voor momenten dat je met veel mensen samen bent.
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Weerwolven van Wakkerdam is een populair party spel voor grote groepen. Onschuldige burgers moeten zien te overleven, maar dat is moeilijk met de weerwolven in het dorp. Iedere nacht is er een nieuw slachtoffer. Wie zijn de weerwolven? Komen de burgers er achter voordat ze allemaal het loodje hebben gelegd?
 

Weerwolven spel uitleg

Iedere speler krijgt een rol. Zo is er naast de weerwolven o.a. een onschuldig meisje, een jager, een heks en een ziener. Een spelleider begeleid het spel. Iedere ronde wordt het nacht en dat betekent dat iedereen de ogen dicht moet doen. De spelleider zal vervolgens een aantal karakters wakker maken en ook de weerwolven zullen in de nacht hun prooi moeten aanwijzen. Een aantal karakters hebben een speciale gave. Midden in de nacht geeft de spelleider hen een seintje en dan mogen ze de ogen opendoen. Zij kunnen dan hun eigenschap uitvoeren om zo snel mogelijk de weerwolven te ontmaskeren.

Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. De weerwolven vergaderen mee, dus die willen je op een verkeerd spoor zetten.
 

Party spel

Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal party spel voor een kinderfeestje en zeker ook voor feesten met volwassenen erbij. Officieel is het spel vanaf 10 jaar en minimaal 8 spelers.
We verkopen het weerwolven spel bij  het Meidenfeestje maar bij een geheim agent thema is dit ook superleuk om te spelen.

Koop je Weerwolven van Wakkerdam bij het Meidenfeestje dan krijg je 20% korting en betaal je slechts 10 euro.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik