De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Meidenfeestje Meidenfeest Activiteitenlijn
Meidenfeestje Meidenfeest Activiteitenlijn
Meidenfeestje
3 Reviews | Review toevoegen
Een feestje organiseren voor meiden van rond de 10 jaar. Zo'n eerste fuif is spannend. Met dit meidenfeest pakket ben je er helemaal klaar voor.

Standaard levertijd

Dit product is op het moment alleen digitaal te koop.

€ 28,95
Prijs per pakket
 

Kinderfeestje voor Meiden

Een meidenfeest organiseren? Meiden vinden het leuk om te kletsen en te giechelen. Testjes doen, lijstjes invullen, dromen over wat gaat komen. Naar elkaar luisteren en elkaar beter leren kennen. Veel activiteiten in dit meidenfeestje zijn dan ook gericht op met maken van echt contact tussen de kinderen.

Alle activiteiten moeten worden opgehangen aan een touwtje of een waslijn, zodat de kinderen kunnen zien welke activiteiten er zijn. Ze kiezen dan zelf wat ze willen doen. De opzet van het feest wordt nog eens duidelijk uitgelegd in het draaiboek. Hierin vind je tips en ideeën voor een superleuk meidenfeestje.
Met dit meiden feest pakket ben je er helemaal klaar voor. Kies de activiteiten die je het meest aanspreken. Er zijn genoeg spellen en activiteiten om uit te kiezen.
 

Uitnodiging feestje

Bij dit meidenfeestje wordt een gepersonaliseerde digitale uitnodiging aangeleverd. De naam, de leeftijd en de datum van het feest worden in de uitnodiging gezet. De uitnodiging wordt digitaal aangeleverd, zodat je ze per mail of Whats App kunt versturen. Schrijf tijdens de bestelling in het vak opmerkingen de naam, de leeftijd en datum en tijdstip van het feest. Dit kan ook later per mail aangevraagd worden.
 

Meidenfeest pakket

Dit Meiden feestpakket bestaat uit:

 • Draaiboek met uitleg van 20 activiteiten

 • 15 Activiteitenvellen met spel uitleg om op te hangen (uitgeprint op 200 gr. papier)

 • Geheime missies, Quizvragen en Wie ben ik kaartjes

 • 24 (naam)labels voor op de bekers

 • Labels voor het maken van het spel Waarheid of Doen

 • Meer dan 50 "Waarheid" vragen

 • Meer dan 50 "Doen" vragen

 • 4 ex. Foto Opdrachten thema fuif

 • 10 ex. IJsbreker Bingo

 • 10 ex. Quiztest: Wat voor Party Type ben jij?

 • 10 ex. Vriendenboekje vellen

 • Digitale uitnodiging, gepersonaliseerd met eigen naam, leeftijd, datum en tijd.

 

Waarheid, Durven of Doen

Bij het spel Waarheid, Durven of Doen worden labeltjes aangeleverd zodat je zelf potten kunt maken om de vragen en opdrachten in te doen. Het is helaas niet meer mogelijk om het spel kant en klaar erbij te bestellen.
 

Weerwolven van Wakkerdam

Eén activiteit is het spel groepsspel Weerwolven van Wakkerdam. Dit was een absolute topper op ons feest. Daarom kun je dit spel erbij kopen. Maar het is niet nodig. De overige activiteiten in het draaiboek zijn ruim voldoende om een feest mee te vullen.

Bestel je Weerwolven van Wakkerdam bij dit Meidenfeestje erbij dan krijg je 20% korting en betaal je slechts 10 euro.
 

Welke materialen heb je verder nodig?

Alle materialen worden aangeleverd. Voor sommige activiteiten zijn extra spullen nodig die vrijwel iedereen in huis heeft. Het gaat om spullen als een dobbelsteen, papier, pennen/potloden, blinddoek, etc. In het draaiboek zit een handig overzicht waarin je snel kunt zien welke overige benodigdheden per activiteit nodig zijn.
 

Kinderfuif aantallen

Het meidenfeest pakket is ruim voldoende voor 10 kinderen. Meer kinderen is geen probleem, niet alle kinderen doen dezelfde activiteiten. Komen er meer kinderen dan kun je extra materiaal bijbestellen. Als extra optie kun je de IJsbreker Bingo, de Quiztest, de Vriendenboekje vellen en de FotoSpel opdrachten bijbestellen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Janneke - 07-09-2020 09:56

Dit pakket bevat veel variatie. Er zijn heel veel opdrachten, we gaan het zeker nog een keer gebruiken. Iedereen vond het leuk om zelf opdrachten uit te kiezen. Een leuk feestpakket waarbij je de kinderen een stuk van de regie kan geven.

K. Schmitz - 08-07-2019 15:10

Wij hebben door dit goed verzorgde draaiboek een super meidenfeest gehad. Er staat goed in beschreven hoe alles gedaan moet worden en genoeg opdrachten om een dag te vullen. De geheime missie die de meiden stiekem moesten volbrengen was ook een super idee. Samen met een slaapfeestje er achteraan was dit voor onze dochter een feest om nooit te vergeten

Birgit - 31-01-2018 09:31

Hele leuke opdrachten voor de meisjes. Ze hebben zich voor geen moment verveeld. Bedankt.

FeestIdee Voor Jou

 • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

 • Duidelijke uitleg

 • Mooie vormgeving

 • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik