De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Cadeau spelletjes kinderfeestje

Foto

Cadeautjes krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is zeker zo leuk. Kinderen hebben in de winkel een cadeautjes uitgezocht voor hun vriendje of vriendinnetje en willen dat graag geven bij aanvang van een feestje. Wacht daarom niet al te lang met het geven van de cadeautjes op een kinderfeestje. De gasten zitten op hete kooltjes met hun cadeautjes.
 

Waarom een cadeau spelletje?

Je kunt de cadeautjes geven en de jarige laten uitpakken, dan is het binnen een paar minuten bekeken. Leuker is het om de cadeautjes uit te pakken met een spelletje. Niet meer gehaast inpakpapier eraf scheuren, ieder cadeautje krijgt de aandacht die het verdient.

Op zoek naar een spel voor Sinterklaas pakjesavond? Lees er alles over in het blog: Dobbelspel Sinterklaas.
 

Spelletjes voor cadeautjes uitpakken

Hieronder een aantal cadeau spelletjes die leuk zijn voor een kinderfeestje.
 

Warmer / Kouder

Ieder kind pakt zijn cadeautje en alle kinderen gaan in een kring zitten. De jarige mag zeggen welk cadeautje hij het eerst wil zoeken. Vervolgens doet hij zijn ogen dicht. Het gekozen kind gaat zijn cadeautje verstoppen. De jarige mag daarna zijn cadeautje gaan zoeken. De kinderen mogen aanwijzingen geven: komt hij in de buurt van het cadeau dan wordt het warmer en zit hij goed. Loopt hij bij het cadeautje weg, dan wordt het kouder. De kinderen mogen alleen zeggen of het warm of koud is. Zodoende wordt de jarige naar het cadeautje geleid.
 

Blinddoeken

De jarige krijgt en blinddoek voor en draait rond in de kring. Hij stopt en wijst iemand aan. Hij mag de blinddoek af doen en degene die voor hem staat mag het cadeautjes geven.
Of laat de jarige met de blinddoek voor door de kamer lopen, het kind dat hij vangt, mag het cadeautje aan hem geven. Je zult zien dat de kinderen nu juist graag gevangen willen worden.
 

Ballonnen prikken

Schrijf de namen van de uitgenodigde kinderen op een briefje. Stop elk briefje in een ballon en blaas de ballon op. De jarige mag een ballon kapotprikken en het cadeautje uitpakken van degene die op het briefje staat.

Dobbelspel cadeautjes

Foto

Hiernaast zie je het gratis dobbelspel om cadeautjes uit te pakken.
 

Spelregels Dobbelspel

Laat iedereen met de cadeautjes in de kring zitten en pak een grote dobbelsteen, zodat iedereen kan zien wat er gegooid is. Een kleine dobbelsteen kan ook, pak dan even een dienblad om de dobbelsteen op te gooien, anders rolt die steeds weg. Laat de kinderen om de beurt gooien en kijk op het activiteitenvel wat de bijbehorende gebeurtenis is. Zodra de jarige een cadeautje in handen heeft, mag het uitgepakt worden. De jarige gooit zelf niet met de dobbelsteen.

Wil je dit cadeauspel ook spelen, download het dan nu gratis hieronder.

Veel uitpak plezier!

Tip cadeautjes uitpakken

Kinderen willen vaak meteen met hun cadeautjes spelen. Op een kinderfeestje is dit meestal niet zo'n goed moment. Leg de cadeaus daarom uit het zicht. Dan worden ze niet afgeleid en kan het feest gewoon door gaan.

 


| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik