De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wie is de Mol
5 Reviews | Review toevoegen

Organiseer je eigen Wie is de Mol kinderfeestje thuis. In dit draaiboek zit alles wat je nodig hebt incl. uitnodigingen. Kijk hieronder voor meer info.

€ 25,95
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Wie is de Mol? spel voor kinderen

Heel populair is het tv programma Wie is de Mol. De kandidaten strijden ieder jaar met en tegen elkaar in leuke en originele opdrachten rond de wereld. Wij hebben een feest versie gemaakt. Te spelen op iedere locatie en niemand die afvalt en naar huis moet;-)
De kinderen gaan allemaal op zoek naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Dit Wie is de mol feestje is ook heel goed speelbaar voor kinderen die nog nooit een aflevering van "Wie is de mol" gezien hebben.

Dit feestje is geschikt voor 4 tot 10 kinderen van 8 tot 13 jaar.
 

Wie is de Mol opdrachten

In het pakket zitten 9 opdrachten bijgeleverd. Genoeg om een heel feest mee te vullen. In ons blog vind je nog meer Wie is de Mol opdrachten mocht het nodig zijn.
 

Molgeld

Na iedere opdrachten kunnen de deelnemers geld verdienen. Wie is de Mol geld wordt natuurlijk bijgeleverd. Aan het eind van het feest kun je dit omzetten in een leuke prijs, een traktatie voor alle deelnemers.
 

Het Wie is de Mol draaiboek bestaat uit:

  • Draaiboek met uitleg
  • 6 Scoreformulieren (molboekjes)
  • Wie is de Mol geld
  • Alle materialen voor de Wie is de Mol opdrachten
  • 6 Uitnodigingen, A5 formaat geprint op 200 grs. papier
   
 

Wie is de Mol kinderfeestje aantallen

Het pakket is standaard voor 6 kinderen. Wie is de Mol kan gespeeld worden tot 10 kinderen. Je kunt extra uitnodigingen en scoreformulieren bijbestellen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ellen - 10-02-2021 15:45

Super leuk opgezet “Wie is de Mol” spel. Tijdens het bespreken met de 9 jarige meiden kwam ik er achter dat maar 2 andere dit programma daadwerkelijk kennen. Had dus even wat uitleg nodig richting de meisjes. Vond het compleet en zeker avondvullend. Wel behoorlijk wat snij/ knipwerk, dat viel een beetje tegen.

H. Riddersma - 09-02-2021 20:37

Super leuk feestje gehad voor meiden van 9!
We konden niet stoppen omdat het zo leuk was!
We hadden zelf nog wat dingen toegevoegd zoals een intro maken, maar het pakket was al heel erg compleet! Sommige opdrachten waren nog wel een beetje moeilijk. Dan gaven we wat extra tijd.
Al met al hele leuke middag gehad! Bedankt!

Lau - 02-12-2020 08:57

Het is een leuk pakket voor een vereenvoudigd WieisdeMolfeestje. Het was zeker een succes. Maar voor 25 euro vinden wij het wel wat beperkt.

Carolien - 20-07-2020 13:51

We hebben het spel gespeeld met 9 meiden, het was echt heel leuk om te doen, vooral er zien achter te komen wie de mol is!

Danielle - 13-01-2019 17:30

Wow, echt superhandig dit feestje. Gisteren heeft mijn dochter met 6 meiden een wie is de mol feestje gevierd en het was een groot succes. Een vriendinnetje was de mol en speelde het heel erg goed. Niemand had wat in de gaten. Wij raden het alle Molloten van Nederland aan!

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik