De leukste feestjes geef je thuis! | Verzendkosten € 3,95
0
Winkelwagen
€ 0,00

Escape Room Spel

Foto

Wil je een Escape Room Spel zelf organiseren voor een kinderfeestje? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij verkopen een kant en klaar Escape Room spel waarmee je in de kortste keren een compleet verjaardagsfeest organiseert. Kijk hier voor meer informatie: Escape Room voor kinderen.

    
 

Zelf Escape Room maken

Zelf een escape room maken is hartstikke leuk om te doen. Je kunt zelf het thema bepalen. Waar speelt het zich af? In een kasteel, laboratorium, gevangenis, kelder, mijn, piramide of misschien wel in een sprookje. Je kunt de game kamer aankleden in het thema, dit zorgt voor nog meer spel beleving.

   
 

Escape room puzzels

De puzzels in een escape room bestaan uit logisch op te lossen raadsels. Zorg er dus voor dat je geen vragen stelt waarbij het aankomt op kennis. Maak puzzels, boodschappen in geheimschrift, raadsels en geheime codes. Zorg voor voldoende escape room opdrachten, bijvoorbeeld cijfers die je in de kamer vindt die horen bij een code die je op een andere plek vindt. Verstop de puzzels in de game kamer en maak bijvoorbeeld gebruik van afgesloten kistjes met cijfercombinaties.
Escape room puzzels maken doe je niet in 1 middag, begin dus tijdig met de voorbereidingen.

  


Escape Room ideeën

Als het escape room feest begint is het leuk om bij alle gasten een vingerafdruk te scannen. Als de gegevens kloppen, krijgen ze toegang tot het feest. Leuke apps die je hiervoor kunt gebruiken zijn Lie Detector Prank of Fingerprint ID.Kijk voor meer ideeën om je escape room draaiboek vol te schrijven op ons Escape room ideeën bord op Pinterest. Hier vind je tips, voorbeeld puzzels en codes, ideeën om de puzzels te verstoppen en escape room voorbeeldopdrachten.

Heel veel plezier met het escape spel en de ontsnapping.

Lees meer over de Escape Room van FeestIdee of lees de meest gestelde vragen over de escaperoom voor kinderen.| Meer

FeestIdee Voor Jou

  • Snel en eenvoudig een origineel feestje organiseren

  • Duidelijke uitleg

  • Mooie vormgeving

  • Geen printkosten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Designed by Freepik